28. července 2023 20:50

Překvapivé přiznání Pavly Kinclové. Za deset milionů bych šla do klece, hlásí

Pavla Kinclová o MMA

Tento víkend se na pražské Štvanici koná velmi očekávaný dvojitý turnaj v Oktagonu, na který dorazily hvězdy MMA nejen do klece, ale také do hlediště. A nechyběl mezi nimi ani Patrik Kincl s manželkou Pavlou.

Právě Pavlu Kinclovou jsme na počátku pátečního galavečera Oktagonu vyzpovídali. A vzpomínalo se samozřejmě zejména na Kinclův minulý zápas s Karlosem Vémolou, v němž vyhrál Patrik na body a získal tak titul. Tedy dotaz spíš padl na pozápasové dění v soukromí, kde ovšem zřejmě k žádnému velkému slavení nedošlo. Nebyl to ale nakonec Kincl, kdo únavou padl rychle do postele, ale právě jeho žena Pavla.

Kinclová je stejně jako její manžel sportovně založená, není proto divu, že i ona si k MMA našla postupně cestu a dokázala zápasy svého manžela hodně prožívat. Po porodu jejich dcery se to však přece jen změnilo, a už Kinclovy zápasy neprožívá tolik předem. „Mám asi důležitější věci k řešení, ale ve chvíli, kdy nastoupí do klece a jde zápasit, tak emoce jsou pořád obrovský,“ přiznává v rozhovoru.

MMA právě díky slavnému manželovi tedy také nechtěně propadla, a jak přiznává v interview, dává mu rady i ohledně taktiky. Dokázala by pak sama sebe představit v kleci? Na to asi Kinclová vůbec nemyslí. Na otázku, za kolik peněz by se šla porvat do ringu, ovšem odpověděla s nadhledem, že by tuto nabídku přijala za deset milionů. A kdyby takovou velkou částku získala, klidně by zvládla i pět kol po pěti minutách. Tak třeba se Ondřej Novotný či někdo jiný z Oktagonu této vtipné nabídky chytí.

Milan Rozšafný

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický