27. července 2023 13:00

Zápasníci se střetli při vážení v Oktagonu. Během rvačky létaly vzduchem pěsti i židle

Velký turnaj Oktagonu na Štvanici odstartuje už zítra večer. K první velké potyčce ovšem došlo už během čtvrtečního vážení. Ve rvačce se ovšem střetli dost nečekaní bijci.

Už v pátek večer odstartuje na Štvanici jedna z největších MMA událostí roku. Populární organizace Oktagon zde uspořádá rovnou dva turnaje za sebou, v nichž se střetnou hvězdy z Česka i ze světa a bude se rozhodovat i o dalších velkých zápasech. V pátek bude mezi největší taháky patřit titulová bitva Jonas Mågård vs. Felipe Lima a střet Roberta Bryczeka se Samuelem Krištofičem. Z tohoto duelu pak vzejde nový protivník oblíbeného Patrika Kincla.

V sobotu pak bude nejvíce pozornosti lákat titulový fight Mate Sanikidze vs. Losene Keita a zápas Karlose Vémoly s Argentincem Lucasem Alsinou. Na Štvanici bude zkrátka o víkendu horko. A nečekané dusno bylo už při čtvrtečním vážení. Zde došlo v zákulisí k prvnímu, i když neoficiálnímu, zápasu. Provokatér z Anglie jménem Shaqueme „Shem“ Rock totiž napadl českého zápasníka Vladimíra Lengála.

Konflikt to byl poměrně překvapivý. Lengál totiž není Shemovým pátečním soupeřem, tím je Jan Malach. Trenér André Reinders prý proto údajně zavtipkoval, že si Shem asi spletl rivala. Šarvátka to přitom byla dosti vyhrocená, Angličan měl hodit po Čechovi dokonce židli. Situace pak pokračovala slovně i v šatně. Že by si Shem vybíral soupeře pro svůj další zápas? Uvidíme, v pátek i v sobotu bude nicméně na Štvanici pořádně veselo.

Zdroj: CNN Prima News

Milan Rozšafný

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický