25. července 2023 15:59

Vémola zasadil Duškovi tvrdou ránu za slova o rakovině. Ať si někdy zajde na onkologické oddělení, tvrdí

Karlos Vémola v rozhovoru pro CNN Prima NEWS zhodnotil zpětně prohru a příštího soupeře

Ke kauze okolo Jaroslava Duška a jeho kontroverzních slov o rakovině se vyjádřil již také nejznámější český MMA zápasník. Ve své reakci se nevyhnul ani sprostým slovům.

Poslední dny žije prakticky celá Česká republika skandálními výroky Jaroslava Duška o rakovině. V rozhovoru s Čestmírem Strakatým z Karlových Varů se známý herec vyjádřil, že zemřít na rakovinu je volbou daného člověka, protože už nechce žít. „Vy si myslíte, že člověk umře na rakovinu, ale já si myslím, že umře na to, že nenávidí život,“ tvrdí herec.

„To, že někdo říká, že chce žít, neznamená, že to skutečně chce, protože když se díváte na to, jak žije, tak přece vidíte, jestli chce, nebo nechce,“ dodává v rozhovoru. Za svá slova sklidil obří porci kritiky od většiny veřejnosti i odborníků a mnozí nechápou, jak může někdo něco podobného říct. Obzvláště, když na rakovinu umírají i malé děti, na které se dají hercovy výroky jen těžko aplikovat.

Podobné nepochopení a šok k celé kauze vyjádřil nyní i slavný zápasník Karlos Vémola, pro něhož se jedná o velmi citlivé téma a několikrát sám navštívili dětskou onkologii. Právě kvůli pocitům bezmoci a beznaděje, které tady zažil, nechápe, jak může někdo něco podobného říct. „Když tam vidím ty rodiče, tu bezmoc, vůbec si nedokážu představit být v jejich kůži. Vůbec si nedokážu představit, jak by si za tohle někdo mohl sám. Ať si na to onkologický, speciálně dětský, oddělení někdy někdo zajde. To je tak silný emoční zážitek, že bych to nikomu nepřál,“ říká Vémola v rozhovoru pro CNN Prima News.

„To je výrok, který asi nemá cenu komentovat. Tohle taky mohlo říct jenom ho*ado!“ nedrží se Vémola ve svém názoru zpátky. Problematika rakoviny se ho pak citelně dotýká z pohledu rodiče čtyř dětí, kdy si neumí představit, že by jeho potomek musel s touto nemocí bojovat. I přes drsný zevnějšek tak Vémola zase jednou ukázal, že má srdce na správném místě.

Zdroj: CNN Prima News, Čestmír Strakatý

Milan Rozšafný

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný