24. července 2023 15:43

Známý motorkář König pózuje v srpnovém Playboyi vedle sexy Playmate. Jak se vám kráska líbí?

Pictorial Playboy 08/2023 Oliver König a Karolína Holcová

Jeden z nejtalentovanějších českých motorkářů současnosti, Oliver König, se sešel na focení pro srpnový Playboy s půvabnou Karolínou Holcovou, modelkou a finalistkou castingu Hledáme Playmate 2022. Společně nafotili odvážné snímky.

Z nabídky nafotit originální snímky pro Playboy na nejkrásnější střeše s dechberoucím výhledem na Prahu, kde bude Oliver pózovat na své motorce po boku sexy Karolíny, byl motorkář zprvu rozpačitý. „Je to něco, co dělám poprvé v životě. Věřím, že se focení povede a že nafotíme s Karolínou hezké fotky,“ řekl Oliver a dodal: „Líbí se mi tento projekt s Playboy magazínem, protože je to něco nového a jsem rád, že jsem toho součástí.“

Naopak Karolína se při focení cítila jako ryba ve vodě a vyzývavé polohy na motorce vedle pohledného závodníka jí nedělaly sebemenší problém. „Vzhledem k tomu, že jsem modelka, tak se musím umět vžít do různých rolí. V tomto směru jsem již otrkaná. Ze začátku samozřejmě byla určitá nervozita, ale ta rychle opadla. Takže jsem si focení s Oliverem naprosto užila,“ vyznala se Karolína. Focení začalo za časného rána v centru Prahy, kdy se teprve město probouzelo do nového dne. Během jednoho dne, kdy deštivé přeháňky střídaly sluneční svit, vznikly pod taktovkou fotografa Petra Mihleho sexy snímky dvou zástupců generace Z.

Oliver König, jediný český zástupce v královské kubatuře Mistrovství světa Superbiků – WSBK, pro Playboy taktéž poskytl exkluzivní rozhovor, který je součástí pictorialu. „Tento formát pictorialu v kombinaci s rozhorem se ukazuje jako atraktivní formát pro naše čtenáře. Kombinuje poutavý rozhovor s osobností a velkoformátové fotky, které v klasické rozhovoru čtenáři neuvidí. V minulosti již tento formát hostil Adélu Elbel a Kristýnu Hrušínskou,“ dodal Ján Bulka, marketingový a PR manager Playboy Czech Republic. A co dalšího vám srpnový Playboy nabídne? Těšit se můžete na rozhovor s Pavlínou Wolfovou a na 20 otázek odpovídá Pavla Kinclová, manželka slavného MMA zápasníka. Nové číslo Playboye je v prodeji od 20. července 2023.

Milan Rozšafný

redaktor FTV Prima

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky Playboy sexy fotky Oliver König Karolína Holcová

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný