22. srpna 2023 12:31

Na titulce zářijového Playboye pózuje americká ikona Sabina Kelley. Jak se vám líbí?

Pictorial a titul Playboy 09/2023: Sabina Kelley

Na titulní straně nového Playboye najdete Sabinu Kelley. Sabina je americká pin-up modelka, módní ikona a herečka. Působila jako porotkyně v reality show Best Ink. Narodila se v Kalifornii a v současné době žije a vystupuje v Las Vegas. Byla první potetovanou showgirl vystupující v casinech na Las Vegas Strip. A zkrátka je u ní na co koukat.

Sabina Kelley pro Playboy nafotila smyslné a zároveň provokující snímky. Odhodila stud a pochlubila se ladnou postavou. Když se dozvěděla o šanci fotit pro Playboy, neváhala ani minutu. „Když jsem obdržela nabídku fotit pro Playboy, byla jsem nadšená. Je to velká prestiž stát se cover star,“ řekla Sabina a dodává: V den focení jsem byla nervózní. Je velká zodpovědnost stát se modelkou pro legendární časopis Playboy. Avšak skvělý tým vytvořil příjemnou atmosféru. Výsledek rozhodně stojí za to!“ A my musíme říct, že má rozhodně pravdu.

Pod taktovkou renomované fotografky Veroniky Marx vznikly rafinované sexy snímky s podtitulem „Pin-up ikona z Las Vegas“. Pictorial vznikl v prostorech luxusního butikového hotelu Stone Court House v samotném srdci Kentu ve Velké Británii. Co dalšího zářijový Playboy nabízí? Těšit se můžete na rozhovor s Romanem Holým a na 20 otázek odpovídá fotografka Lenka Hatašová. Nové číslo je v prodeji od 17. srpna 2023.

Milan Rozšafný

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný