15. srpna 2023 14:30
Adam Vala

Sexy influencerka brání manžela před ostrou kritikou. Žije totiž s dalšími pěti ženami

Brazilská influencerka brání manžela. V polyamorním vztahu se údajně cítí skvěle.

27letá Luana Kazaki z Brazílie se v roce 2015 provdala za influencera Arthura O Ursoa. V průběhu let ale nebyla sama. Krátce na to se totiž do jejich rodiny přidalo ještě několik dalších žen, přičemž pohledný a úspěšný Arthur ze všech udělal své manželky. Kvůli svým preferencím ale nyní Urso čelí kritice, což motivovalo právě pohlednou Brazilku, aby se za něj veřejně postavila.

Ačkoliv má pak Urso v současnosti šest manželek, v minulosti jich bylo dokonce devět. Žonglovat tolik vztahů ale není žádná sranda, a zatímco tak pár manželství přibylo, pár jich zase ubylo. Co se samotné Luany týče, ta si údajně na sdílení partnera s dalšími pěti ženami vůbec nemůže stěžovat. Dokonce jí to podle vlastních slov vyhovuje lépe než monogamie.

„Dalších pět Arthurových žen jsou pro mě jako kamarádky, vycházíme spolu super, jsme rodina," uvedla atraktivní dívka ze São Paula. A než se stačíte zeptat, jak to může Arthur zvládat sexuálně – existuje na to podle všeho přesný rozvrh. V pondělí ho má první manželka, v úterý druhá, a tak dál. Neděle bude zřejmě na doplnění tekutin a celodenní spánek. MDŽ musí být každopádně v téhle domácnosti fakt sranda.

Zdroj: 7News, Daily Star

Adam Vala

Sdílejte článek
Štítky Brazílie manželé Influencer São Paulo

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný