21. srpna 2023 15:36
Adam Vala

Sexy gymnastka kvůli kritice smazala desítky fotek z Instagramu. Fanoušci ji usvědčili ze lži

Slavná tiktokerka a gymnastka byla usvědčena ze lži. Musela smazat desítky fotek.

Snad žádná jiná americká sportovkyně nezažila v uplynulých letech takový raketový vzestup ke slávě jako mladičká gymnastka a tiktokerka Olivia „Livvy“ Dunne. 4,3 milionu sledujících na Instagramu a dalších 7 milionů na TikToku z ní udělalo takovou hvězdu, že musela nastoupit na dálkové studium jenom kvůli bezpečnosti, zároveň získala hromadu lukrativních nabídek na sponzorování a spolupráce, objevila se v podcastech i televizních pořadech a na její soutěže přijíždějí stovky, někdy i tisíce fanoušků jenom proto, aby se s ní mohli potkat.

Nyní si však 20letá kráska zadělala na pořádnou ostudu. Několik jejích srpnových příspěvků na sociálních sítích, zejména Instagramu, totiž záhadně zmizelo poté, co si někteří bystrozrací fandové všimli, že jsou fotky upravené ve Photoshopu. A jakmile se to provalilo, seběhli se ihned kritici, kteří tiktokerce vyčetli, že stanovuje nezdravé ideály krásy a dopomáhá k utváření nerealistických standardů pro mladé.

Už tak hubená a objektivně atraktivní dívka ze sebe zkrátka dělala něco, co není, jakkoli to mělo být nenápadné a v malé míře, jenže si neuvědomila, že když jste celebrita, jste zároveň pod šíleným drobnohledem. Nakonec se tedy rozhodla svoji chybu napravit jediným možným způsobem, a to smazáním všech důkazů a děláním, že nic. Doposud se tedy k celé záležitosti zároveň ani nevyjádřila.

Zdroj: Dexerto, Instagram

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný