9. srpna 2023 12:30

Konečně pořádný sexy thriller? Nový trailer ukazuje, že jde pořád natočit svůdný, chytrý i napínavý film

Trailer filmu Fair Play.mp4

Drsný erotický thriller z byznysového prostředí byl jednou z největších senzací festivalu Sundance.

Vztahy v korporátu umí být slušné peklíčko. Platí to obzvlášť, když kolem sebe máte samé kancelářské dravce. A když se do toho přidá ještě utajovaný a pořádně vášnivý vztah na pracovišti, průšvih je na cestě. Přesně o tom vypráví thriller Fair Play, který se představuje napínavě vystavěným trailerem.

Snímek získal skvělé ohlasy na filmovém festivalu Sundance, kde se o něj poprali filmoví distributoři. Kritici ho označují za inteligentní a sexy podívanou pro zralé publikum, která umí vtáhnout, bavit i překvapovat.

V hlavních rolích dvojice, která si jde na konec po krku, uvidíme Aldena Ehrenreicha (Solo: Star Wars Story, Oppenheimer) a Phoebe Dynevor (Bridgertonovi, Svět plný barev). Jde o celovečerní debut režisérky Chloe Domont, která točila taky epizody seriálu jako Hráči a Miliardy. V dalších rolích se objeví Eddie Marsan (Ray Donovan), Rich Sommer (Šílenci z Manhattanu) nebo Sebastian De Souza (Veliká).

Film, který bývá přirovnávám k peckám jako Základní instinkt nebo Vlk z Wall Street, vstoupí na konci září krátce do zámořských kin, ale už v polovině října ho uvidíme online.

Zdroj: Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný