8. srpna 2023 21:55

Nejsprostější komedie roku bude konečně online. Jennifer Lawrence v ní svádí panice

Český trailer lechtivé komedie Nic ve zlým

Mládeži nepřístupná komedie s Jennifer Lawrence už brzy zamíří online. Kdy bude dostupná na internetu?

Nic ve zlým (No Hard Feelings) patřilo mezi nejpříjemnější překvapení letošní letní sezony. Komedie s dospělou eRkovou přístupností vyprávěla o tom, jak se nevypočitatelná Maddie (Jennifer Lawrence) snaží dovést mladého Percyho (Andrew Barth Feldman) ke ztrátě panenství. Jak už to ale v podobných filmech bývá, celé se to vyvrbí trochu jinak.

Přes dobré recenze i divácké ohlasy nakonec film nepředvedl v kinech žádný velký kasovní výkon – jako by všichni spíše čekali, až se objeví k přehrání online, což... není pro komedie, kterých je v kinech čím dál tím méně, úplně dobrá zpráva. Taková je ale holt realita chození do kina. Jak ostatně naznačil třeba herec Adam DeVine, stěžejní místo komedií v podstatě přebraly marvelovky.

Nic ve zlým by každopádně mohlo slavit úspěchy alespoň online, kde objeví se už 15. srpna, kdy si odbyde klasickou digitální premiéru. Přesně o dva týdny později pak v Americe dorazí i na Blu-ray a DVD, tak doufejme, že Česko nebude o moc pozadu. Přece jen o jde o „originální“ komedii, která si na ČSFD drží alespoň 70 %, mohla by tedy slušně pobavit spoustu lidí.

Zdroj: Screen Rant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný