27. června 2023 16:55

Jennifer Lawrence se do nahé scény v nové komedii vrhla po hlavě. Co si myslela při čtení scénáře?

Letní komedie plná lechtivého humoru překvapila opravdu odvážnou scénou, v níž se Jennifer Lawrence nebojí jít až na hranu.

Film Nic ve zlým, který právě běží v českých kinech, bude bezpochyby nejvíc diskutovanou komedií letošního léta. Jennifer Lawrence tu hraje třicátnici Maddie, která se dostane do svízelné situace, z níž jí může pomoct lákavá zakázka rodičovského páru. Ten potřebuje dostat svého devatenáctiletého syna Percyho (Andrew Barth Feldman) z panické ulity dříve, než ho pošlou na vysokou školu. A postará se o to právě Maddie.

V trailerech film připomínal šťavnaté teen komedie z přelomu tisíciletí, ale ve skutečnosti jde mnohem dál v humoru i poctivém pojetí svých postav, čemuž pomáhá i jeho dospělá eRková přístupnost. O tu se postarala taky plážová scéna, v niž zcela nahá Jennifer Lawrence svede šílený souboj se zloději oblečení. Herečka magazínu Variety prozradila, že když si ji přečetla ve scénáři, ani na moment nezaváhala.

„Všichni z mého okolí i mého týmu se chtěli ujistit, že dělám správné rozhodnutí a neustále se mě ptali – jsi si tím jistá, jsi si vážně jistá? Jenže mě vůbec nenapadlo, že bych do toho nešla. Přišlo mi to jako ohromná zábava,“ prozradila herečka, kterou proslavily role v sériích Hunger Games nebo X-Men a byla čtyřikrát nominována na Oscara (vyhrála jednou, za Terapii láskou).

Ve filmu je mimochodem víc sexuálně nabitých scén a všechny si vyžadovaly náročné nacvičení, aby se pak naostro před kamerou nemusely mockrát opakovat. Natáčení plážové scény tak zabralo jen zhruba den.

Hodně pomohla uvolněná atmosféra mezi představiteli obou hlavních rolí, kterou popsal Barth Feldman, představitel Percyho: „U každé situace, do které se postavy dostanou, se smějete, až se za břicho popadáte. Okamžitě jsme se s Jennifer tak sblížili, že nám nikdy nic nepřišlo divné nebo za hranou. Bylo to naprosto profesionální.“ To však v rámci rozhovoru vyprovokovalo Lawrence, aby se obrátila na svého kolegu: „Takže, i když jsem ti přes hlavu přetáhla své tričko a uvěznila tě mezi svými prsy, připadal sis v pohodě?“ Na což herec pohotově a se smíchem odvětil: „Samozřejmě, šlo o naprosto sterilní a profesionální prostředí.“

Zdroj: Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný