11. srpna 2023 13:55
Adam Vala

Modelka byla smutná z toho, že je pro muže příliš hezká. Jak si zázračně našla vyvoleného?

Profesionální domina a modelka pro Playboy žila v domnění, že kvůli svému sexy tělu skončí sama. Pak přišlo něco nečekaného.

28letá Elizabeth Marie Chevalier z amerického San Diega kdysi dělala modelku pro Playboy i Maxim, v současnosti je především modelkou na vlastní noze, která mužům plní jejich online fantazie třeba jako domina.

Jenže zatímco navenek působí atraktivní Elizabeth sebevědomě a řekli byste, že nemůže mít problém najít si v reálu partnera, skutečnost byla ještě donedávna zcela opačná. Kvůli svému sexy tělu žila kráska dlouho v tom, že je muži vnímaná jako nedosažitelná, a proto se ani nesnaží. A když už ji někdo balil, většinou se ihned ukázalo, že má malé sebevědomí, nebo jí nevyhovoval v něčem jiném.

Elizabeth se tak pomalu smiřovala s možností, že v životě skončí sama. Pak se ale stalo něco, s čím nepočítala. Potkala totiž toho pravého. Se svým současným přítelem Tonym se seznámila na večírku, dle jejích slov byl doslova jediným, kdo o ni nejevil zprvu žádný zájem. Nakonec se však dali do řeči, kde si Elizabeth ihned všimla, jak imunní je Tony vůči jejímu půvabu.

Nyní spolu jsou již 5 měsíců a mají v plánu se dokonce vzít. Ve výsledku to tedy chtělo od modelky jenom hodně trpělivosti, času a taky odvahy začít se seznamovat s lidmi mimo své obvyklé kruhy. Což samozřejmě nic nemění na tom, že je Tony zámožný starý mládenec a žhavá Elizabeth se v tomhle vztahu mít špatně rozhodně nebude. Někomu se takhle holt poštěstí.

Zdroj: Daily Mail, Daily Star

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný