11. dubna 2024 14:07

Mladý Šilhavý se otřel o Ladislava Vízka. Že jsem alkoholik? Nic nedokázal a jeho táta přesluhoval

V českém fotbalovém prostředí se rozhořel nečekaný spor. Ladislav Vízek (69) rozhodně nečekal, že si ho do pusy vezme syn trenéra Jaroslava Šilhavého (62). Vízek mladému Šilhavému vzkázal, že by měl vážit slova.

Všechno začalo dost nenápadně. Bývalý trenér národního týmu Jaroslav Šilhavý byl kritizován za to, jakým způsobem vede reprezentaci. Tým sice dovedl na evropský šampionát, ale raději skončil. Bylo vidět, že Šilhavý ztratil respekt, což mu dali najevo tři hráči, kteří před důležitým zápasem šli pařit do olomouckého nočního klubu.

Jan Kuchta, Jakub Brabec a Vladimír Coufal se vykašlali na večerku a vyrazili do Belmonda. Bylo jasné, že musí následovat trest. Šilhavý pak už u reprezentace ani pokračovat nechtěl, řada fanoušků si oddychla, národní tým převzal Ivan Hašek.

Syn Jaroslava Šilhavého nelibě nese, že si jeho otce dovolili někteří lidé z českého fotbalu kritizovat.

„Něco to o tom prostředí vypovídá. O lidech, kteří fotbal řídí, o bývalých hráčích, kteří ještě chtějí být slavní, ale protože nic neumějí, tak musejí kritizovat ty, co na rozdíl od nich úspěšní jsou... Vízkové, Folprechtové, Rajnochové, Kobylíkové a další. Ale každý jsme nějaký. Někdo je trenér nároďáku, jiný alkoholik, duševně nemocný, gambler, narcis," poznamenal Tomáš Šilhavý pro web Efotbal.cz

Co Šilhavý dokázal, ptá se Vízek

Bylo jasné, že to jsou slova, která budou vadit nejen Ladislavu Vízkovi, který je držitelem zlaté olympijské medaile z roku 1980 a bronzové medaile z ME 1980. Vízek pro Prima COOL na Šilhavého slova ostře zareagoval.

„To se dalo čekat. Řekněte mu, že jsem hostinský, že nejsem alkoholik. Mladý Šilhavka takto mluví, protože já o jeho tátovi moc hezky nemluvil, ale bylo to vše ve slušné formě. Když to teď řekne takový smrkola, který nic neumí, tak je mi to jedno," uvedl pro Prima COOL Vízek s tím, že faktem je, že Jaroslav Šilhavý u národního týmu přesluhoval.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Potvrzeno, Hašek je novým trenérem fotbalové reprezentace. Zvolen byl jednomyslně

"Vyvrcholilo to v Belmondu, on neměl takovou autoritu, jakou má dnes Ivan Hašek. Já si myslím, že Šilhavý už neměl nároďáku co dát, myslím si, že už přesluhoval. Měl skončit už po EURU, tak to bylo na svazu i myšleno, ale nechali ho tam, protože nikoho neměli, to byla i chyba svazu. On se do toho zamotal a vyvrcholilo to Belmondem," dodal muž, který v reprezentačním dresu vstřelil třináct branek.

Tomáš Řepka promluvil o svém filmu:

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný