12. dubna 2024 08:30

Děti fotbalisty Kanea se zranily při dopravní nehodě v Německu

Anglický fotbalový reprezentant, který nyní působí v Bayernu Mnichov, má za sebou těžkou noc. Při dopravní nehodě se zranily jeho tři malé děti ve věku tří, pěti a sedmi let.

Fotbalový útočník Harry Kane musel řešit rodinné drama a prožil strach o své děti. Podle německého Bildu nehodu zavinila dvacetiletá řidička, která se svým vozem sjížděla z dálnice nedaleko Mnichova. Při odbočení ale narazila do protijedoucího černého mercedesu. V něm seděly děti anglické fotbalové legendy.

I když nehoda vypadala vážně, děti utrpěly jen lehká zranění. Zdravotníci je přesto odvezli na pozorování do nemocnice. Snímky z nehody uveřejnili hasiči na facebookové stránce Freiwillige Feuerwehr Hohenschäftlarn.

Do nehody se připletl ještě třetí vůz – zelený land rover, který řídila dvaašedesátiletá řidička. Ta se svým vozem nabourala do vozu, který hromadnou nehodu odstartoval. Celkem tak bylo podle záchranářů zraněno osm lidí. Všichni naštěstí utrpěli jen lehká zranění.

Harry Kane má v Bundeslize složité období. Stane se nejlepším střelcem soutěže, ale týmu se nedaří a téměř ztratil šance na titul. Bayern Mnichov ještě ale může uspět v Lize mistrů.

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný