23. února 2024 13:45

Tom Cruise přestane riskovat život, našel si normální práci

Tom Cruise se vrací od velkolepých akčních filmů taky ke klasickému dramatickému herectví.

Jednašedesátiletý Tom Cruise je v jednom kole. Kromě osmičky Mission: Impossible se upsal i dalšímu pokračování Top Gunu a s Dougem Limanem pracuje na unikátním akčním filmu natáčeném ve stavu beztíže na Mezinárodní kosmické stanici. A navíc podepsal smlouvu o dlouhodobé spolupráci se studiem Warner Bros., z níž teď vzejde první film.

Čtěte také: 7 nejšílenějších kousků Toma Cruise: Podívejte se, jak visel ze startujícího letadla!

Jeho režisérem bude slavný Alejandro González Iñárritu, jehož posledním anglicky mluveným filmem byl před devíti lety REVENANT Zmrtvýchvstání, za který si odnesl sošku Oscara. Nebyl jeho prvním, předtím ho získal už za Birdmana (2015). Právě se scenáristy tohoto filmu píše Iñárritu příběh své novinky, o níž je prozatím známý pouze fakt, že by mělo jít o původní téma, tedy nikoli adaptaci.

Cruise by mohl po dlouhých letech věnovaným divácky vděčným žánrům opět začít pokukovat po filmových cenách s oceňovanými tvůrci, což je vzhledem k jeho věku logické. Proslýchá se, že by se měl objevit v chystané a poslední tarantinovce The Movie Critic, do které už byl oficiálně obsazen Brad Pitt, a že by si také zopakoval spolupráci s P. T. Andersonem na dosud nepojmenovaném filmu s Leonardem DiCapriem. Výkon v Andersonově filmu Magnolia (1999) se řadí podle kritiků mezi dosavadní vrcholy Cruiseovy kariéry, takže buďme rádi, že brzy přestane riskovat život a možná se tím pádem dožije důchodu.

Zdroj: Deadline, Variety

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný