12. ledna 2024 10:55

Co čeká DiCapria? Jeho nový film točí špičkový režisér

Blíží se spolupráce dvou hollywoodských velikánů, kterou rozhodně budeme chtít vidět.

Leonardo DiCaprio spolupracuje jen s těmi nejzvučnějšími režiséry. Stačí vyjmenovat jména jako Martin Scorsese, Christopher Nolan, James Cameron, Steven Spielberg, Ridley Scott nebo Quentin Tarantino. Teď do sbírky přidá i oceňovaného Paula Thomase Andresona podepsaného pod lahůdkami jako Až na krev, Hříšné noci, Magnolia nebo nedávnou Lékořicovou pizzou.

Půjde o jejich vůbec první spolupráci, odehraje se pod křídly studia Warner Bros. a má jít dosud o divácky nejvděčnější Andersonův film pokrytým solidním rozpočtem 100 milionů dolarů, v němž se má objevit velká řádka známých herců – zatím byli potvrzeni ještě Sean Penn a Regina Hall (Scary Movie, Divoká dámská jízda).

Natáčení začne už 21. ledna v Kalifornii. Půjde o příběh ze současnosti a dá se předpokládat, že tak jako u všech svých předchozích filmů si scénář napsal sám Anderson, známý též pod zkratkou PTA. Ten dosud získal mimo jiné desítku nominací na Oscara, z nichž však ani jednu neproměnil. V minulosti vícekrát spolupracoval s herci jako Daniel Day-Lewis, Joaquin Phoenix nebo se zesnulým Philipem Seymourem Hoffmanem.

Zdroj: IndieWire, Deadline

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný