3. ledna 2024 09:39

Marvel přišel o další důležitou hereckou hvězdu chystaných filmů

Supehrdinský tým přišel o důležitou posilu, která měla být také součástí příštích Avengers.

Prestižní magazín Variety přinesl zprávu o čerstvé herecké ztrátě v táboře Marvel Studios. Svou účast odřekl Steven Yeun, který měl být jednou z hvězd týmovky Thunderbolts a taky navazující dvojice filmů Avengers. Stalo se tak nedlouho poté, co se studio rozloučilo s Jonathanem Majorsem, který měl v chystaných filmech představovat superpadoucha Kanga, ale byl odsouzen v případu domácího násilí a obtěžování.

Thunderbolts mají být poslední týmovkou před dvojicí Avengers filmů, jimiž vyvrcholí šestá fáze MCU a celá Multiverse sága.  Dají se v ní dohromady antihrdinové a padouši z předchozích filmů a seriálů jako Ant-Man a Wasp, Falcon a Winter Soldier, Black Widow nebo z nadcházejícího snímku Captain America: Nový svět. Z herců pro Thunderbolts byli oznámeni například Sebastian Stan (Winter Soldier), Florence Pugh (Black Widow), David Harbour (Red Guardian), Olga Kurylenko (Taskmaster), Wyatt Russell (John Walker) nebo Harrison Ford (Thunderbolt).

Steven Yeun se měl podle zákulisních informací chopit role antihrdiny zvaného The Sentry, kterého znají čtenáři komiksů jako člena týmů New Avengers, Dark Avengers nebo Horsemen of Death. Aktuálně není jasné, zda bude postava ze scénáře vyškrtnuta nebo budou tvůrci hledat hereckou náhradu.

Čtyřicetiletý herec korejského původu se proslavil jako Glenn v seriálu Živí mrtví. Výrazné a oceňované role měl taky ve filmech Minari, Vzplanutí, Nene nebo v seriálu Ve při. Právě scenárista a tvůrce seriálu Ve při Sung-Jin Lee nyní upravuje příběh Thunderbolts. Režírovat bude Jake Schreier (Papírová města, Robot a Frank, Ve při). Na plátna kin snímek zamíří 24. července 2025.

Zdroj: Variety, The Hollywood Reporter

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný