31. prosince 2023 06:00
Adam Vala

Víc jako Hvězdná pěchota a RoboCop. Režisér sci-fi propadáku slibuje parádní rozšířenou verzi

Zack Snyder se rozpovídal o tom, co můžeme čekat od rozšířené eRkové verze jeho nové sci-fi Rebel Moon.

V posledních týdnech se žádný film neřeší hlasitěji než Rebel Moon. Nová sci-fi od Zacka Snydera měla být nabušeným nástupcem Star Wars, místo toho však skončila s mizerným hodnocením (46 % na ČSFD, 4,2/10 na Rotten Tomatoes) a o sledovanosti se raději moc nemluví. Není se však čeho bát, všechno zachrání rozšířená verze!

Čtěte také: Nejlepší horory 2023: Chcete se bát? Pusťte si nový Vřískot nebo Medvídka Pú

Jaká bude přímo podle slov Zacka Snyder? "Mnohem brutálnější. Mnohem bizarnější. Verheovenovská. Bude využívat násilí třeba jako RoboCop, skoro ho půjde brát jako další postavu. A taky v ní bude hodně sexu, " prozradil režisér, jenž datum premiéry rozšířené verze zatím tají.

Kdy by tedy film inspirovaný RoboCopem (a očividně i Hvězdnou pěchotou) mohl dorazit? Počítejte s tím, že to asi nebude dřív než v létě, ne-li později. Teprve 29. dubna 2024 totiž dostaneme druhý díl Rebel Moon s podtitulem Jizvonoška, a je pravděpodobné, že se teprve po úvodních sestřizích obou dílů vydají jejich drsnější rozšířené verze. Takže kdo si počká, možná se sci-fi pecek jednou konečně dočká!

Zdroj: Yahoo, Comic Book Movie

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný