2. ledna 2024 13:10

Kdo nahradí vyhozeného superpadoucha od Marvelu? Už známe jedno jméno

Marvel hledá v zákulisí nového Kanga a už má žhavého kandidáta.

Kang Dobyvatel měl být superpadouchem chystané fáze filmových marvelovek včetně Avengers 5 a 6, jenže situaci dost zkomplikovalo odsouzení jeho hereckého představitele Jonathana Majorse z domácího násilí, kterého se dopustil na své ex-partnerce Grace Jabbari. U Marvel Studios mu dali padáka a začalo se řešit, zda se zbaví plánů s Kangem či pro něj budou hledat nového herce.

A podle zákulisních informací od spolehlivého insidera Daniela Richtmana to vypadá, že vyhrálo méně komplikované řešení – nepřepisovat kompletně budoucnost MCU a Kanga jednoduše přeobsadit. Hlavním kandidátem vedení studia má být Colman Domingo, jehož diváci znají jako Victora Stranda ze seriálu Živí mrtví: Počátek konce nebo Aliho ze seriálové Euforie.

Chválu sbíral taky za role v filmech Ma Rainey - matka blues (2020) nebo Rustin (2023), za který má aktuálně nominaci na Zlatý globus. Objevil se třeba taky v hororu Candyman: Ďábelský přizrak (2021), oceňovaném dramatu Selma (2014) a brzy ho uvidíme i v muzikálu Purpurová barva nebo coenovce Panenky na útěku.

Majors byl u soudu v New Yorku v polovině prosince shledán vinným z napadení třetího stupně a z obtěžování a hrozí mu rok vězení. Jednu z variant padoucha Kanga si poprvé zahrál v první sezóně seriálu Loki a poté byl uveden do filmů ve trojce Ant-Mana. Přestože zájem o komiksovky v uplynulém roce uvadnul a Marvel řeší, jak se vrátit na úspěšnou vlnu, očividně se i nadále počítá s lehce prokletým Kangem.

Zdroj: Comic Book Movie, Fandom Wire

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný