9. března 2024 06:05

Bude Wolverine v Avengers 6? Hugh Jackman chce potkat Iron Mana a Spider-Mana

Unikly nové zajímavé informace z marvelovského zákulisí, které ukazují možnou budoucnost světa Avengers.

Marvel Studios se chtějí v roce 2024 odrazit ode dna, kterým v tom minulém byly propadáky jako The Marvels nebo třetí Ant-Man. Sundavají nohu z plynu a z celovečeráků se tak dočkáme pouze dlouho očekávaného vstupu X-Menů do MCU v podobě snímku Deadpool & Wolverine. A právě jeho se týká čerstvý únik.

Přišel s ním známý a prověřený insider MyTimeToShineH, který na sociální síti X tvrdí, že Hugh Jackman už absolvoval jednání o svém dalším působení v roli Wolverinea a je žádaný v chystaných Avengers: Secret Wars. Zástupcům studia prý sdělil, že se vrátí pouze za podmínky, že se před kamerou setká s dvěma pány – jsou jimi Tobey Maguire jako Spider-Man a Robert Downey Jr. jako Iron Man.

Zdá se to jako příliš přísná podmínka, obzvlášť vzhledem k tomu, jaký má jistě přislíbený pohádkový honorář a jak pozitivně je jeho návrat vnímán fanoušky. Navíc je tady ještě další faktor. Robert Downey Jr. si nedávno při přebírání ocenění za výkon ve snímku Oppenheimer rýpnul do Marvelu a bylo evidentní, že za rolí Tonyho Starka alias Iron Mana udělal tlustou čáru. Naopak Tobey Maguire je na další pavoučí dobrodružství víc než připraven.

Zdroj: Game Rant, Comic Book Movie

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný