26. února 2024 12:25

Po Spider-Manovi jde do akce Wolverine. Unikl drsný trailer očekávané hry, udělá vám ohromnou radost

Nic naplat, marvelovské videohry jsou na vzestupu a univerzum série Marvel’s Spider-Man rozšiřuje i jeden z nejpopulárnějších členů týmu X-Men, nezranitelný tvrďák Wolverine. Sony Interactive Entertainment sice zatím vydala jen krátký teaser, nicméně na internet „unikl“ plnohodnotný trailer.

Hackerská skupina Rhysida vzala útokem vývojářskou firmu Insomniac a zveřejnila celkem 1,67 terabajtu dat obsahujících přes milion souborů. Jedním z nich je trailer na hru Marvel’s Wolverine, jíž bychom si měli zahrát až za dva roky. Už teď se ale můžeme podívat na kvalitní hack 'n' slash akci v gameplayovém traileru.

Čtěte také: Dealeři drog nevěřili svým očím. Policisté vyrazili na zátah jako superhrdinové

Logan, jak ho máme rádi

V souladu s poetikou tří spider-manovských her vidíme Wolverina v ikonickém žlutém kostýmu, o to působivější ale je vidět ho krvavě porcovat nepřátele. Probodnuté trupy a usekané údy jsou samozřejmostí, zároveň se dočkáme i kvalitně natočených akčních cutscén. Čeká nás stealthová likvidace žoldáků v noční džungli i přímočará pouliční řežba s nindži z klanu Hand. Spider-Manovy hry nás poučily, že v tomhle fikčním světě je akce kvalitní a dravá a trailer na Wolverinea to zatím jen potvrzuje.

Marvel’s Wolverine vyjde až v roce 2026. O dva roky později na něj naváže Marvel’s Spider-Man 3 a v roce 2030 nás čeká dobrodružství superhrdinského týmu X-Men.

Zdroje: Cyberdaily/YouTube

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný