20. února 2024 16:50

Dalšího hraného Spider-Mana ztvární Nicolas Cage. Ne, není to vtip

Zní to až příliš dobře. Nezbývá než doufat, že to bude absolutní pecka.

Nicolas Cage je podle informací magazínu The Ankler v pokročilé fázi jednání, že se ujme hlavní role v hraném komiksovém seriálu Spider-Man Noir. Cage méné známou verzi Spider-Mana namluvil už v animáku Spider-Man: Paralelní světy. Producenty celého počinu by měli být Phil Lord a Chris Miller, kteří stojí právě za animovanou pavoučí trilogií, ale i za rebootem franšízy Jump Street.

Cage by se v seriálu měl stát stárnoucí variantou Spider-Mana, která v třicátých letech minulého století řeší zločiny v New Yorku sužovaném Velkou hospodářskou krizí. Zda by byla dodržena i noirová černobílá estetika, si zatím můžeme jen domýšlet, ale měli bychom se dočkat něčeho, co bude spíše než minulé Spider-Many připomínat dospělejší komiksovky jako Sin City - město hříchu.

Seriál má vznikat jako součást spolupráce Sony, MGM a Amazon Prime Video, kde už nějaký čas vzniká také spin-off seriál Silk: Spider Society, který si však má procházet těžkostmi a momentálně hledá nový tým scenáristů, aby začal s vývojem v podstatě od začátku.

Čtěte také: Nová marvelovka katastrofálně propadla, internet baví podivné rozhovory s hereckou hvězdou

Práce na noirovém Spider-Manovi však mají pokračovat hladce, jako tvůrci byli vybráni Oren Uziel (22 Jump Street) a Steve Lightfoot (Hannibal, Punisher). Nicolas Cage si zatím užívá zájem i kladnou kritickou odezvu své aktuální role v hořké komedii To se mi snad zdá.

Zdroj: The Playlist, The Ankler

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný