20. února 2024 13:10

Absolutní bizár. Nová marvelovka katastrofálně propadla, internet baví podivné rozhovory s hereckou hvězdou

Komiksová mizérie pokračuje. Fanoušci si na ní našli alespoň něco zábavného.

Návštěvnost nové spider-manovské odbočky Madam Web je podle očekávání mizerná. Film provázela rozpačitá propagační kampaň a hrozivé recenze mluvící o nejhorší komiksovce, co kdy šla do kin. Prozatím film utržil celosvětově pouhých 52 milionů dolarů a je tedy zřejmé, že studio Sony ani nepokryje náklady.

Ve Státech se snímek musel sklonit před životopisným Bob Marley: One Love o jamajské hudební legendě, v Česku sice urval jedničku, ale s pouhými 15 tisíci diváky v nejslabším víkendu za poslední rok a půl. Lepší český otvírák měl i druhý druhý Shazam (16 tisíc) nebo The Marvels (30 tisíc).

Když už se publikum nenechalo zlákat samotným filmem, baví se alespoň podivnými výstupy hlavní herečky Dakoty Johnson, potvrzující pověst osoby, která při rozhovorech není zrovna mistryní kontrolované profesionality.

V rozhovoru pro Entertainment Weekly třeba prohlásila, že natáčení bylo pro ni naprostým psychem, protože musela reagovat na výbuchy, které se ale na scéně reálně nestaly a byly dodělané až v postprodukci, což pro ni byla zcela nová zkušenost. Přiznala také, že si není jistá, zda výsledek bude vůbec za něco stát.

Přestože tvrdila, že odjakživa milovala marvelovky, nebyla při rozhovoru schopná vyjmenovat název ani jednoho z trojice Spider-Manů s Tomem Hollandem, v jehož světě se Madame Web velmi teoreticky může odehrávat. „První byl Spider-Man přichází, druhý Spider-Man se vrací a třetí Spider-Manův pohár,“ vtipkovala s udiveným redaktorem. Podobně nedokázala odpovědět na to, jaká je její oblíbená marvelovská superhrdinka.

Čtěte více: Pokračování Odvážné Vaiany zamíří do kin ještě letos. Místo seriálu, překvapilo Disney

Pak tu samozřejmě máme Dakotinu reakci na její hlášku z upoutávky Madame Web, která zněla: "Byl kdysi v Amazonii s mou mámou, když tam zkoumala pavouky těsně předtím, než zemřela.“ Fanouškům přišla v kontextu traileru směšná, proto na jejím základě začali vytvářet memy. Když s tím byla v jednom interview konfrontována, vůbec nechápala: „Přijde mi to jako normální dějová linka.“

Asi největší pozornost však získala její vyklidněná reakce na zemětřesení o síle 4,6 Richterovy škály, k němuž v Los Angeles došlo přímo uprostřed rozhovoru. „Budeme tu jen tak sedět? Tak asi normálně pokračujeme... Strašidelné!!!“ řekla s pobaveným výrazem směrem k nervózní redaktorce. Dakota Johnson si tak možná nepřímo říká o roli v nějaké béčkové hororové komedii, co myslíte?

Zdroj: Deadline, BuzzFeed

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný