7. prosince 2023 13:15

Zůstávají po něm jen těla. Chuck Norris se vrací do akce v nové sci-fi, fotky z natáčení nezklamaly

Comeback nesmrtelné a neprůstřelné akční legendy na prvních snímcích z natáčení.

Chuck Norris (83 let) se vrací z hereckého důchodu po dlouhých jedenácti letech, které uběhly od jeho účasti v akční týmovce Expendables: Postradatelní 2. Jde o military sci-fi Agent Recon, jejíž natáčení pod vedením hongkongského filmaře a herce Dereka Tinga (Agent Revelation) už běží na plné obrátky, jak ukazuje trojice snímků, o které se na sociálních sítích podělil sám Norris.

Vidíme ho na ní nejdříve připraveného na zteč, pak přímo v boji s černě maskovaným útočníkem a poslední snímek ukazuje hromadu pobitých nepřátel na zemi s Norrisem, který má výraz, jako by jen procházel kolem. Prostě klasika!

I’m back in action alongside Derek Ting and Marc Singer in ‘Agent Recon’, coming out next year. Here are some BTS photos...

Posted by Chuck Norris on Monday, December 4, 2023

„Jsem zpátky v akci po boku Dereka Tinga a Marca Singera... Tady je pár fotek z natáčení jedné z bojových scén, jejichž choreografem je můj syn Dakota. Nemůžu se dočkat, až to všichni uvidíte. Zůstaňte na příjmu!“ napsal k fotkám.

Film vypráví o veliteli tajných jednotek Alastairovi (Norris), který najme nadaného nováčka Jima (Ting), aby pod vedením ostříleného plukovníka Greena (Singer) a jeho mariňáků prozkoumal energetické poruchy na základně v Novém Mexiku, kde panuje podezření z experimentů s mimozemskými technologiemi. Nakonec budou čelit děsivé entitě ovládající mysl a tvořící z lidí hordy posedlých bojovníků.

Už z příběhu je zřejmé, že půjde o čistokrevné béčko, které má dorazit někdy v roce 2024. Chuck Norris se objeví taky v komediálněji laděnějším kousku Zombie Plane a nedávno si střihl jednu z postav v nostalgické akční hře Crime Boss: Rockay City od českých vývojářů.

Zdroj: Cosmic Book News, JoBlo

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný