27. září 2024 10:05

Trailer 2. série The Last of Us ukazuje nejkrutější herní scénu všech dob

Český oficiální trailer na druhou řadu seriálu The Last of Us.

Fanoušci se dočkali prvního plnohodnotného traileru. Ukazuje většinu podstatných postav i hrůzu, která je čeká.

Dlouhé čekání na druhou řadu postapokalyptického seriálu The Last of Us, která převypráví zhruba polovinu druhého dílu herní předlohy, začalo být zajímavější, protože venku je první dlouhý trailer. Joel (Pedro Pascal) a Ellie (Bella Ramsey) se v dramatickém závěru prvního dějství zvládli dostat do bezpečí města Jackson, ale veškeré bezpečí pro ně bude trvat jen dočasně...

Čtěte také: Nejlepší horory 2023: Chcete se bát? Pusťte si nový Vřískot nebo Medvídka Pú

Joela trápí myšlenky na všechnu tu smrt, kterou musel kvůli Ellie rozsévat, a pak na velkou lež, kterou se před ní rozhodl udržovat. „Neuzdravíte se, dokud neseberete odvahu říct to nahlas. Řekněte to, co se bojíte říct. Řekněte to, ať už je to cokoli a jakkoli zlé to je. Co jste udělal?“ promlouvá k Joelovi postava terapeutky ztvárněná Catherine O'Hara.

Fanoušky série jistě potěší, že je v traileru výrazný motiv kytary a dočkáme se i velkých momentů, jako útoku nakažených na Jackson, ale také záblesku toho nejdrtivějšího... kdo ví, ten ví, kdo neví, nebudeme spoilerovat. Lépe si můžeme prohlédnout rovněž nové postavy a jejich herce – Abby (Kaitlyn Dever), Dinu (Isabela Merced), Jesseho (Young Mazino), Mel (Ariela Barer), Noru (Tati Gabrielle) a zejména pak Isaaca v podání Jeffreyho Wrighta.

Čtěte také: Nejlepší herní seriál Arcane má datum premiéry druhé a finální řady i parádní nový bojový trailer z ringu

Jelikož produkci seriálu výrazně zpozdila loňská stávka scenáristů a herců, dostal se do skluzu a stále tak není známé konkrétní datum premiéry kromě roku 2025. Tvůrci oceňované dramatizace jsou i nadále Craig Mazin (Černobyl) a Neil Druckmann, který stojí za původní herní podobou.

Zdroj: Screen Rant, Deadline

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický