20. září 2024 11:34

Nejlepší herní seriál má datum premiéry i parádní nový bojový trailer z ringu

Český trailer druhé řady seriálu Arcane.

Diváci dostanou rozuzlení nezvykle ve třech chodech.

Arcane: League of Legends je považován za bezpochyby nejlepší videoherní seriálovou adaptaci, když na Rotten Tomatoes získala první řada 100 % pozitivních recenzí s úžasným průměrným hodnocením 9,2/10, od fanoušků pak podobně parádních 96 %. Nedávno jsme se dozvěděli, že blížící se druhá série bude zároveň tou poslední. Energií sršící čerstvý klip přidává všemu i konkrétní termín.

Čtěte také: James Cameron potvrdil nejkrutější film své kariéry. Kvůli atomovému eposu možná opustí Avatara

Devět epizod bude rozděleno na tři várky. První dorazí 9. listopadu a další dvě s týdenními odstupy, tedy 16. a 23. listopadu 2024. Dozvíme se, jak dopadne střet sester Vi a Jinx o další osud utopického města Piltoveru, které je sužováno sociálními nepokoji, jež se stávají ničivějšími kvůli využití sil arkána.

Ukázka se zaměřuje na Vi (Hailee Steinfeld), jak se při soubojích v aréně mocně propracovává kupředu. Mimochodem její sestru Jinx v originále namluvila Ella Purnell, která nedávno zazářila jako hlavní hrdinka Lucy v jiném povedeném videoherním seriálu Fallout.

Fanoušci League of Legends se mohou těšit ještě na speciální pořad Afterglow, v němž si k rozhovoru sednou vybraní tvůrci a hosté, aby dali nahlédnout do zákulisí a odpověděli na některé z mnoha otázek, které se vážou k příběhu i celému obsáhlému lore.

Jelikož Arcane zaznamenal obrovský úspěch, bylo by překvapením, kdyby se nechystaly další příběhy, které rozvedou osudy některých postav nebo uvedou zcela nové. Předloha nabízí námětů víc než dost.

Zdroj: Deadline, Forbes

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický