20. září 2024 09:44

Hra na oliheň se vrací v prvním traileru a rozjíždí smrtící hru na plné obrátky

Český speciální teaser trailer druhé řady seriálu Hra na oliheň.

Jeden z největších seriálových hitů všech dob chystá nové kolo, které má zamotat hlavu ještě více než to první.

„Tři roky po vítězství se hráč 456 vzdal vysněné cesty do USA a vrací se s novým plánem v hlavě. Gi Hun se znovu ponoří do tajemné hry o přežití a odstartuje nové kolo s novými účastníky, kteří se sešli, aby vyhráli cenu 456 miliard wonů,“ stojí v oficiální synopsi druhé řady seriálového megahitu Hra na oliheň, v němž si hlavní roli zopakuje Lee Jung-jae (Akolytka, Šéf kabinetu).

Čtěte také: Vetřelec míří na Zemi. První upoutávka láká na pořádně drsnou a promyšlenou sci-fi

Bylo by bláhové čekat od upoutávky, že dá bližší odpovědi, jak se mu vlastně podaří dostat zpátky do hry a jaký vlastně může být jeho plán. Každopádně je alespoň naznačeno, že v tom bude mít prsty Front Man (Lee Byung-hun). Kromě něho se ze známých postav vrátí ještě detektiv (Wi Ha-jun) nebo prodejce (Gong Yoo).

U kormidla seriálu zůstal Dong-hyeok Hwang, který se stal i výhradním scenáristou, režisérem a výkonným producentem. Diváky ujistil: „Mám všechno do detailu promyšlené na ještě vyšší úrovni.“ Z nových herců povolal do smrtícího kolotoče jména jako Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon nebo Yang Dong-geun.

Druhá devítidílná řada Hry na oliheň dorazí na obrazovky 26. prosince 2024.

Zdroj: Gizmodo, Geek Tyrant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický