19. září 2024 11:28

Brendan Fraser řádí v traileru nové akční pecky jako pominutý. Háže lidmi o zeď

Trailer akční komedie Brothers.

Když se dá kriminální rodinka dohromady na jednu poslední akci, můžete se vsadit, že věci nepůjdou podle plánu.

Josh Brolin a Peter Dinklage jsou bratři Moke a Jady, kteří se dohodnou na poslední loupeži. Jenže cesta za bohatstvím plynoucím ze vzácných diamantů se začíná komplikovat, když jim cestu zkříží toxická matka (Glenn Close), rozverná přítelkyně (Marisa Tomei) a hlavně zuřivý magor v podání Brendana Frasera. Lupičská komedie Brothers slibuje pořádnou porci zábavného chaosu.

Mohlo by vás zajímat: Robert Pattinson se živí umíráním. První trailer úžasné sci-fi od režiséra Parazita je ohromně zábavný

Chopil se jí talentovaný filmař Max Barbakow, který má za sebou oceňovanou vztahovou komedii Palm Springs (2020) o dvou hostech opulentní kalifornské svatby, co spolu uvíznou v časové smyčce. V případě novinky se mohl opřít o námět z pera slavného Ethana Coena (The Big Lebowski, Fargo, Tahle země není pro starý), který do konečné podoby dotáhl Macon Blair (The Toxic Avenger).

Režisér magazínu Entertainment Weekly vysvětlil, jak mu záleželo, aby na place vládla dobrá a tvůrčí atmosféra a herci mohli naplno projevit svůj komediální potenciál. „V pauzách mezi záběry se Josh chopil jeřábu a naháněl s ním Petera, v běhajícího mezi štábem v růžové paruce. Glenn mě taky překvapila tím, jak byla ochotná zkoušet věci, odvázat se a dělat ze sebe blázna. Byla to jízda,“ popsal.

Brothers míří do zámořských kin 10. října 2024, ale už o týden později se objeví na službě Prime Video.

Zdroj: JoBlo, The Hollywood Reporter

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický