1. srpna 2024 12:30

První fotky z nových Star Wars: Jude Law hraje tajemného rytíře Jedi

Kromě prvních obrázků a čerstvých informací dorazilo i datum premiéry.

Nedlouho poté, co se uzavřel rozporuplně přijatý Star Wars seriál Akolytka, zveřejnil Disney první sadu fotek z osmidílného počinu Skeleton Crew. Je na nich vidět jak hlavní hvězda Jude Law, tak dětští herci, kolem nichž se bude celá zápletka točit.

Čtěte také: Matrix, Počátek a další tipy na skvělé sci-fi snímky

Půjde totiž o klasické coming-of-age story, kdy budeme pozorovat mladé hrdiny na cestě za sebepoznáním a dospěním. Hned se vybaví třeba seriál Cobra Kai, ale zejména pak osmdesátkový dobrodružný film Rošťáci, v němž se parta dětí vydala za pirátským pokladem.

V tomto případě se skupině hrdinů zahrnující Wima (Ravi Cabot-Conyers), KB (Kyriana Kratter), slůně připomínajícího Neela (Robert Timothy Smith) a Fern (Ryan Kiera Armstrong) otevře záhadný objev na domovské planetě cestu do nebezpečné galaxie, na níž bude jejich průvodcem Jod (Jude Law). O jeho identitě tvůrci nechtějí moc prozrazovat – jde prý zkrátka o někoho, kdo používá pohotovost, šarm a výřečnost, aby se dostal z nejrůznějších situací. Důležitou součástí příběhu bude i droid SM-33, kterého namluvil britský komediální mistr Nick Frost (Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení, Paul).

Tvůrci seriálu jsou scenárista Christopher Ford a zejména pak režisér Jon Watts, který stojí za kompletní spider-manovskou trilogií s Tomem Hollandem v hlavní roli. Ještě v září mimochodem půjde do kin jeho akční komedie Osamělí vlci s Bradem Pittem a Georgem Clooneyem, jejíž trailer slibuje klasickou buddy podívanou ve svěžím stylu.

Skeleton Crew už dostalo i datum premiéry – 3. prosince 2024. Brzy bychom se tak měli dočkat i první upoutávky.

Zdroj: People, Empire

Už 30. srpna vyjde na PC, PS5 a Xbox Series nová hra Star Wars Outlaws. Tady máte její trailer:

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický