30. května 2024 08:34

Pitt a Clooney řádí v parádním akčním traileru nové komedie za hranou zákona

Oficiální český trailer filmu Osamělí vlci.mp4

Hollywoodské hvězdy se scházejí před kamerou po dlouhých šestnácti letech v příběhu o zpackané vraždě.

Brad Pitt a George Clooney spolu mají úžasnou hereckou chemii, o čemž jsme se mohli naposledy přesvědčit v komedii Po přečtení spalte (2008), ale zejména pak ve zlodějské sérii Dannyho parťáci. Trailer novinky Osamělí vlci ukazuje, jak jim to šlape v zápletce, která jim byla napsána přímo na tělo.

Režisér Jon Watts proslul jako režisér Spider-Manů s Tomem Hollandem. Kvůli snímku opustil rozpracovaný projekt komiksového The Fantastic Four, protože si nemohl nechat ujít příležitost dostat hvězdnou dvojici zpátky před kameru, navíc ve vlastním scénáři.

Ten vypráví příběh o dvojici fixerů, neboli profesionálních zametačů těch nejzapeklitějších problémů za hranou zákona. Jsou nuceni pracovat spolu na případu, který zdaleka nekončí odklizením mrtvoly, jež po sobě zanechala movitá klientka.

Čtěte také: Velké trable Mission: Impossible 8. Štáb má problémy s ponorkou a Cruise zuří

Bude se míchat břitký humor, akce i napětí. „To, co já, nedokáže nikdo,“ konstatuje Clooneyho postava sklánějící se nad mrtvým tělem, načež se objeví Pitt a nasazuje si ty stejné gumové rukavice... Slavnou dvojici doplní herecké tváře jako Amy Ryan, Austin Abrams, Poorna Jagannathan nebo Irina Dubova.

Osamělé vlky uvidíme v českých kinech od 19. září 2024.

Zdroj: Variety, First Showing

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný