3. července 2024 12:35

Sydney Sweeney ve Star Wars? Je pro ni nachystaná specifická role

Do předaleké galaxie míří mladá hvězda s opravdu pořádnou svítivostí.

Šestadvacetiletá Sydney Sweeney patří mezi nejrychleji rostoucí herecká jména Hollywoodu. Poprvé na sebe upozornila v seriálech Ostré předměty a Příběh služebnice, ale její velký moment nastal až v následující Euforii. Hitová romantická komedie S tebou nikdy pak ukázala, že má dost přitažlivosti, aby nahnala diváky do kinosálů.

Není divu, že kolem ní aktuálně krouží producenti série Star Wars ze společnosti Lucasfilm. Známá insiderka MyTimeToShineHello prozradila, že by se měla stát členkou řádu Jedi. Zatím však není jasné, ve kterém z chystaných projektů. Pokud půjde o celovečerní film, pak je prvním na řadě snímek The Mandalorian & Grogu s premiérou 21. května 2026, v němž režisér Jon Favreau naváže na příběh ze seriálového Mandaloriana.

Nedlouho poté by měl dorazit snímek Star Wars: New Jedi Order vyprávějící příběh Rey Skywalker (Daisy Ridley) patnáct let po skončení filmu Vzestup Skywalkera. Režíruje ho Sharmeen Obaid-Chinoy (3 Bahadur, Ms. Marvel) a do kin má dorazit o Vánocích 2027. Třetí kus od Jamese Mangolda (Logan: Wolverine, Le Mans '66) vyprávějící o objevení Síly a zrodu řádu Jedi pak ještě nemá ani přibližný termín.

Fanoušci už začali spekulovat, jaká velká Jedi role by byla pro Sweeney ideální. Část z nich došla k postavě Mary Jade, která byla pravou rukou císaře Palpatinea a sloužila temné straně Síly, aby se později obrátila a dokonce stala ženou Lukea Skywalkera. Jde však o rozšířené knižní univerzum od Timothyho Zahna, které v Lucasfilm převážně ignorují.

Sydney Sweeney se nedávno objevila v komiksovém průšvihu Madam Web, ale také v nezávislém dramatu Reality nebo v klášterním hororu Neposkvrněná. Ještě letos se jí dočkáme v thrilleru Echo Valley po boku Kylea MacLachlana, Julianne Moore a Domhnalla Gleesona nebo v ekologickém napínáku Eden, kde si zahrají také Ana de Armas, Vanessa Kirby, Jude Law nebo Daniel Brühl.

Zdroj: SFFGazette, Comic Book Movie

Video: Sydney Sweeney v traileru hororu Neposkvrněná

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný