15. října 2024 10:52

Postapokalyptická sci-fi pecka hlásí návrat krutým trailerem. Je čas na revoluci

Trailer druhé sezóny sci-fi seriálu Silo.

Finále první série otevřelo zcela nové obzory. Aktuální trailer naznačuje, kam všechno povede.

Fanoušci jednoho z nejoceňovanějších sci-fi počinů současnosti, dystopického seriálu Silo, se konečně dočkali prvního velkého traileru druhé řady. V jeho závěru navíc svítí i konkrétní a hodně blízké datum premiéry. Již brzy se tak dozvíme, jak bude pokračovat výprava Juliette (Rebecca Ferguson) do neznáma, kde podle vůdců podzemního sila čeká jen toxická pustina a smrt.

Podívejte se: Trailer 2. série The Last of Us ukazuje nejkrutější herní scénu všech dob

Tvůrcem seriálu zůstává Graham Yost (Strážce pořádku, Pacifik, Vzkvétající město) a k už zavedené partě herců, jakými jsou Tim Robbins, Common, Harriet Walter, Iain Glen nebo Avi Nash, přibude Steve Zahn (Bílý lotos, Ničemové, Treme), kterého můžeme vidět v samotném závěru upoutávky jako někoho, kdo bude zřejmě přeživším z jiného sila.

Seriál na motivy bestsellerové knižní série od Hugha Howeyho pojednává o komunitě deseti tisíc lidí žijících v podzemí, která se řídí specifickými pravidly. Mají všechno ochránit před nebezpečnými podmínkami na povrchu i rozvratem uvnitř. Jenže když zarputilá Juliette začne pátrat po hlubších souvislostech, začne narážet na řadu značně znepokojivých nesrovnalostí.

Představitelka hlavní role Rebecca Ferguson dříve prozradila, že je Silo plánováno na čtyři řady . „Už chystáme třetí a čtvrtou a uvažuje se, že by se natáčely dohromady. Tím se vše uzavře,“ doplnila herečka se švédsko-britskou krví známá z populárních franšíz Duna a Mission: Impossible.

Druhá desetidílná řada seriálu Silo odstartuje už 15. listopadu 2024.

Zdroj: Collider, The Wrap

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Zábavný / Publicistický