4. dubna 2024 13:50

Punisher a Daredevil jsou zpátky. Fotky a videa z natáčení ukazují nejočekávanější marvelácký seriál

Návrat komiksového Daredevila si prošel značnými těžkostmi, ale natáčení už je zase v plném proudu, jak dokazují čerstvé fotky z placu.

Jon Bernthal je zpět jako nelítostný Frank Castle neboli Punisher, jak ukazují čerstvé snímky z natáčení seriálu Daredevil: Born Again v ulicích New Yorku. Zabírají ho pořádně zkrvaveného a v kostýmu, který jako by vypadl z jeho samostatného dobrodružství, které se odehrálo ve dvou sezónách seriálu The Punisher v letech 2017 a 2019.

Čtěte také: Matrix 5 je oficiálně na cestě. Chystá ho Drew Goddard, jeden z nejzajímavějších filmařů současnosti

Veškerá seriálová tvorba Marvelu se sice přesunula pod křídla Disneyho, ale nový Daredevil slibuje zachovat většinu prvků z netflixovské éry, včetně ústředních herců – kromě Bernthala jimi budou Charlie Cox (Daredevil), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy), Wilson Bethel (Bullseye) a Vincent D’Onofrio (Kingpin). Všichni se mají naplno začlenit do MCU.

Návrat Punishera nebere Bernthal vůbec na lehkou váhu. „Vím, že je naprosto nezbytné, abychom to udělali správně a zachovali posvátnou věrnost vůči zdrojovému materiálu a tomu, co je skutečně jádrem Franka,“ zdůraznil.

Čtěte také: Matrix, Počátek a další tipy na skvělé sci-fi snímky

Seriál si nedávno prošel turbulentním obdobím, kdy se během loňské stávky hollywoodských scenáristů rozloučil s původními tvůrci, jimiž byla dvojice Chris Ord a Matt Corman. Ačkoli byla natočena už polovina z plánovaných osmnácti epizod, rozhodl se Marvel překopat jejich styl a použít jen část z pořízeného materiálu. Otěže převzal Dario Scardapane, který psal a spoluprodukoval sólového Punishera. Mezi režiséry přizval i Justina Bensona a Aarona Moorheada, prověřené marvelovskými seriály Loki a Moon Knight.

Daredevil: Born Again se na obrazovky podívá nejdříve v roce 2025.

Zdroj: Comic Book Movie, Variety

Království Planeta opic je největším spektáklem jara 2024. Sledujte nový trailer:

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný