27. dubna 2023 06:00

Proč se Baby z Hříšného tance nevrátila do Přátel? Slavná herečka konečně vysvětlila přeobsazení její role

Herecká hvězda z Hříšného tance po mnoha letech odpověděla na otázku, proč neměla větší prostor v seriálu Přátelé.

Jennifer Grey, představitelka Baby z Hříšného tance, se objevila v první sezoně seriálu Přátelé a počítalo se s ní i do budoucna. Jenže do všeho zasáhla složitá situace v jejím životě, kterou teď herečka popsala v rozhovoru pro Media Village.

„Seriálu jsem hodně fandila a zavolali mi, abych byla jeho součástí. Jenže když se to pak celé dělo, měla jsem opravdu velké problémy s úzkostmi, protože neustále měnili scénář. Když jste hostujícím hercem, je to velmi těžké, protože toho nejste součástí a snažíte se všemu přijít na kloub. Zkoušeli vymyslet, jaká bude moje postava, jaké bude mít scény a pořád to měnili a měnili. Nakonec jsem byla v takových úzkostech, že jsem to sotva odehrála,“ popsala dnes třiašedesátiletá herečka, jež se objeví i v chystaném pokračování Hříšného tance.

Jennifer Grey v seriálu hrála Mindy, bývalou nejlepší kamarádu Rachel (Jennifer Aniston). Když se Rachel měla vdát za svého snoubence Barryho (Mitchell Whitfield), byla Mandy její hlavní družičkou, jenže zároveň měla s Barrym tajný poměr. Svatba nedopadla, protože od ní Rachel utekla, ale Barry se rozhodl, že plánovanou svatební cestu nezruší a užije si ji s Mindy.

Později se Barry s Rachel opět sblíží a rozhodnou se, že dají vztahu ještě jednu šanci. Jenže v té době už je Barry zasnoubený s Mindy a Rachel je tou druhou. Mindy s Rachel si nakonec všechno vyříkají a rozhodnou se Barryho pořádně vykoupat za jeho nevěrnické chování, což nakonec nejde úplně hladce.

Protože Jennifer Grey tehdy byla uznávanou hvězdou, měla problémy s úzkostmi, aby vždy předvedla očekávaný hvězdný výkon. Nevěděla si tehdy se svými stavy moc rady, ale tušila, že potřebuje odbornou pomoc. Když jí zavolali, aby se do Přátel jako Mindy vrátila, odmítla. Její role tak byla přeobsazena Janou Marií Hupp.

„Řekla jsem jim prostě, že to nezvládnu... Je mi líto, že jsem kvůli úzkostem odmítla pokračovat v Přátelích nebo v pořadu Saturday Night Live. Pravdou je, že jsem si přála, abych měla kolem sebe lidi, kteří by mi s tím strachem pomohli. Ale tehdy to tak prostě nebylo,“ řekla a podotkla, že tehdejší období pro ni bylo cennou životní lekcí.

Zdroj: Deadline

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný