7. února 2024 14:45
redakce Prima Cool

Bábovky a plechovky mají novou moderátorku, drsnější humor a bláznivější úkoly

Prima COOL přichází s novou řadou úspěšné autorevue, kretá je jasným důkazem toho, že pořady o autech mohou bavit i ženy, tedy pokud je točí holky s vyvinutým smyslem pro humor.

Druhá řada Bábovek a plechovek s novou moderátorkou Monikou Timkovou startuje už 14. února ve 21.25 na Prima COOL.

Od prvních Bábovek a plechovek utekl rok a půl. Za tu dobu se usilovně pracovalo na tom, aby nová řada byla ještě lepší než ta první. To bylo samo o sobě pochopitelně hodně těžké. A také se hledala nová moderátorka. S nadhledem. A s výdrží. „Když se kácí les, lítají třísky. V našem pořadu se pokácelo hodně stromů. Vloni jsme přišli o režiséra, letos i o moderátorku. Ale sama na to nebudu, máme novou bábovku,“ těší se z dílčího úspěchu Tereza Tobiášová, která stojí nejen za moderací, ale i scénáři a dramaturgií pořadu.

Čtěte také: Motorka budoucnosti je na prodej a umí neskutečné věci. Vyjde však sakra draho

A tak se našla Monika Timková, která je naštěstí tak vysoká, že o jejím nadhledu nemohlo být pochyb, a protože žila s hercem Jakubem Štáfkem v jeho vyšehradích letech, také hodně vydrží. A to je potřeba, protože Tereza Tobiášová toho ví hodně nejen o autech, ale kromě toho má v hlavě spoustu ďábelských nápadů a nebojí se je přetavit v realitu před kamerou. A to ne každý ustojí.

„Monika Timková je herečka do morku kostí, vypadá jako modelka, miluje vaření a o autech ví, že existují, jezdí a zatáčí. Znát ji můžete z pohádky nebo jako bývalou holku Jakuba Štáfka. Je milá, hodná a chodí s hokejkou,“ představuje divákům svoji novou spolumoderátorku Tereza Tobiášová. „Mám strašnou radost, že budeme skvělá dvojice. Zdravím všechny bábovky, těším se na všechny plechovky. Akorát můj přítel asi nebude šťastnej, že se o něm v pořadu mluví jako o hokejce a o mně jako o bejvalce Jakuba Štáfka. Nechci mít problémy,“ obávala se už na začátku natáčení Monika Timková. To ještě netušila, co všechno ji v Bábovkách a plechovkách čeká…

Hned v prvním díle ji Tereza Tobiášová postavila do pěkně prekérní situace. Jako tajného hosta jí pozvala právě Jakuba Štáfka, se kterým musela přežít dlouhé minuty bláznivé jízdy v terénním autě. „Tak to bude mít velkou radost, Móňa,“ bavil se Jakub před setkáním s Monikou. A daleko od pravdy nebyl. I další díly ji postaví před nelehké výzvy, bude vařit oběd na kapotě auta, přičemž jediným pomocníkem jí bude právě to auto a jeho autobaterie.

V dalších dílech budou Bábovky a plechovky v sexy outfitech kromě krkolomných úkolů plnit i automobilové sny hvězdným hostům, třeba hokejistovi Michalu Kempnému nebo kuchaři Jiřímu Babicovi.

Bábovky a plechovky sledujte od 14. února každou středu večer na Prima COOL.

redakce Prima Cool

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný