14. února 2024 16:25

Takhle vypadá filmový Michael Jackson. První fotka ukazuje fascinující podobu krále popu a mladého herce

První snímek naznačuje, zda se Jaafar Jackson dokáže před kamerami vtělit do svého slavného strýce.

Natáčení životopisného snímku Michael vyprávějícího příběh Krále popu Michaela Jacksona už je v plném proudu. První oficiální snímek teď ukazuje zpěvákova synovce Jaafara Jacksona při natáčení záběrů, které mají zobrazovat Jacksona při koncertním provedení hitu Man in the Mirror z legendárního světového turné Dangerous (1992-1993). A fanoušci mají z fotky radost.

Pořídil ji Kevin Mazur, který byl Jacksonovým dvorním fotografem při světových tour v osmdesátých i devadesátých letech nebo při zkouškách na jeho comebackové, ale nakonec nikdy neuskutečněné koncerty This Is It, z jejichž příprav po tragické smrti zpěváka v roce 2009 vznikl alespoň dokumentární film.

„Když jsem vešel na plac, připadal jsem si, jako bych se vrátil v čase a byl zpátky na turné. Při pohledu na Jaafarův výkon jsem si pomyslel: Páni, to je Michael. Vypadá jako on, hýbe se jako on, má jeho manýry, všechno – je to Michael Jackson. Pro všechny, kteří neměli možnost vidět Michaela ještě za jeho života, potvrzuji, že takhle to vypadalo,“ zdůraznil Mazur magazínu Deadline.

Režie snímku se ujal zkušený Antoine Fuqua (Equalizer, Odstřelovač, Training Day) pod producentským dohledem Grahama Kinga (Bohemian Rhapsody, Letec, Skrytá identita) a podle scénáře Johna Logana, třikrát nominovaného na Oscara za příběhy snímků Gladiátor, Letec a Hugo a jeho velký objev. Fuqua slíbil, že do tvůrčího týmu nalákal mnoho bývalých spolupracovníků Jacksona, včetně choreografů, osvětlovačů nebo kostýmérů, aby rekonstrukce jeho vystoupení byly co nejpřesnější.

Čtěte také: Pokračování legendárního Twisteru je konečně tady. Hvězda Top Gunu loví tornáda v napínavém prvním traileru

V dalších rolích uvidíme Colmana Dominga jako Michaelova otce Joea Jacksona, Niu Long jako jeho matku Katherine Jackson, Juliana Krue Valdiho jako mladého Michaela nebo Milese Tellera jako jeho právníka Johna Brancu. Michael vstoupí do českých kin 17. března 2025.

Zdroj: Deadline, Variety

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný