12. února 2024 12:35

Pokračování legendárního Twisteru je konečně tady. Hvězda Top Gunu loví tornáda v napínavém prvním traileru

Trailer filmu Twisters

Fanoušci konečně dostávají plnohodnotný trailer dlouho očekávaného pokračování katastrofického hitu.

Twister se stal druhým největším trhákem roku 1996 a byl až do premiéry prvního Harryho Pottera největším hitem studia Warner Bros. Proto je s podivem, že pokračování s názvem Twisters dorazí až v létě 2024. Bohužel už u toho nebude moci být (ani v cameo roli) tahoun jedničky Bill Paxton, který zemřel následkem cévní mozkové příhody v roce 2017.

Novou dvojicí lovců tornád se stanou Glen Powell (Top Gun: Maverick, S tebou nikdy) a Daisy Edgar-Jones (Normální lidi, Cold Feet) v režii oceňovaného a dosud nezávislého režiséra Leeho Isaaca Chunga (Minari). Scénář zajistil Mark L. Smith (Revenant, Overlord) a v dalších rolích uvidíme třeba Katy O'Brian, Anthonyho Ramose, Brandona Perea, Kiernan Shipku nebo Mauru Tierney.

Ukázka v mnohém vzdává hold originálu a hrdinům ztvárněným Billem Paxtonem a Helen Hunt, když můžeme vidět v akci jejich technologii Dorothy. Jde o systém okřídlených senzorů, které jsou vypuštěny dovnitř tornáda a pomáhají lovcům těchto ničivých vzdušných vírů mapovat jejich pohyb nebo sílu.

Twisters vtrhnou do českých kin 18. července 2024. Těšíte se?

Zdroj: Screen Rant, Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný