10. dubna 2024 16:20

Robert Downey Jr. se odmítl vrátit jako Iron Man. V novém rozhovoru ale najednou otočil

Žádné mlžení nebo váhání – aktuální slova herecké hvězdy jsou jasným vzkazem fanouškům původních Avengers.

Nedávné výroky Roberta Downeyho Jr. sice některé fanoušky přivedly k myšlenkám, že si už pro sebe zcela uzavřel možnost další herecké účasti ve filmech od Marvel Studios, jenže situace je ve skutečnosti úplně opačná.

V aktuálním rozhovoru pro magazín Esquire totiž na otázku, zda by se vrátil do role Tonyho Starka neboli Iron Mana, odpověděl jednoznačně: „S radostí, jde už vlastně o jistou část mé DNA. Ta role si mě vybrala. A podívejte se, vždycky říkám: Nikdy nesázejte proti Kevinu Feigeovi. Nemůžete vyhrát. On je tím studiem, on vždycky vyhraje.“

Jenže je to právě Kevin Feige, šéf Marvel Studios, kdo návrat Iron Mana už několikrát vyloučil. V prosinci 2023 řekl Vanity Fair, že rozhodně nehodlá zkazit perfektní loučení, které postava dostala v závěru megahitu Avengers: Endgame. „Ten moment necháme a už se ho nedotkneme. Všichni jsme pracovali mnoho let, abychom k němu dospěli, a nikdy bychom ho nechtěli nějakým kouzlem vrátit zpět nebo zrušit,“ zdůraznil Feige.

Čtěte také: 140 milionů korun za jediný komiksový sešit. Podívejte se na skvost, který trhnul prodejní rekord

Stále však existuje mnoho způsobů, jak Downeyho vrátit, i když už by nebyl původním Tonym Starkem, ale třeba jeho odlišnou variantou z mnohovesmíru, nebo by se objevil v nějakém flashbacku. Z většiny vyjádření původních herců z Avengers lze vyčíst jednu věc: návrat není aktuální... zatím! Do premiéry pátých a šestých Avengers však stále zbývá spousta času, jelikož první z nich má do kin dorazit 30. dubna 2026.

Zdroj: EsquireThe Playlist

Nejočekávanější marvelovka roku Deadpool & Wolverine v českém traileru:

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný