10. dubna 2024 08:25

První trailer Jokera 2 je fenomenální. Ukazuje omamný tanec smrti s novou Harley Quinn

První český trailer filmu Joker: Folie à Deux

Nejslavnější komiksový padouch má konečně drahou polovičku a zažijí spolu opravdu roztančený románek.

Původní film, z něhož se stal v roce 2019 nečekaný miliardový megahit, najednou vypadá pouze jako předehra. Joker: Folie à Deux dá obávaného padoucha s mrazivým úsměvem dohromady s jeho ošetřující psychiatričkou Harleen Quinzel (Lady Gaga) a oba zjistí, že jim srdce buší ve stejném rytmu.

Čtěte také: Joker 2 má naprosto šílený rozpočet. Za co se utratilo tolik peněz?

A to doslova, protože už víme, že snímek bude tzv. jukebox muzikál – tedy místo vlastních bude využívat převážně známé písně a melodie v úpravě od islandské skladatelky Hildur Guðnadóttir, která už je držitelkou Oscara za soundtrack k původnímu filmu a jistě si úspěch ráda zopakuje. Podle informací magazínu Variety se máme dočkat nejméně patnácti písní, mezi něž už můžeme zařadit pecku z traileru – What the World Needs Now Is Love od Burta Bacharacha, nazpívanou v roce 1965 Jackie DeShannon. Dočkala se mnoha coververzí, teď jedné z Gotham City.

Poprvé můžeme vidět rozhýbané nové pojetí Harley Quinn od oscarové Lady Gaga. Sympatie už jí vyjádřila předchozí představitelka postavy Margot Robbie: „Myslím, že odvede skvělou práci. Jediné, v co jsem pro Harley mohla doufat, je, že se stane jednou z těch postav, které se podobně jako Batman nebo Hamlet předávají z herce na herce – každý do ní dá něco svého. Takže mám pocit, že jí jako postavě slouží ke cti, že ji lidé chtějí vidět na více způsobů. Těším se.“

Dvojku opět napsal i zrežíroval Todd Phillips v duchu žánrových klasik s Lizou Minnelli jako Kabaret (1972), New York, New York (1977) nebo To je ale zábava! (1974). V dalších rolích se objeví Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey, Jacob Lofland nebo Steve Coogan.

Do českých kin přitančí komiksový pár 3. října 2024.

Zdroj: JoBlo, Screen Rant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný