21. dubna 2024 06:00

„Postelová scéna“ s mimozemšťanem. Necenzurovaná verze sci-fi propadáku Rebel Moon se nebude držet zpátky

Fanoušky Zacka Snydera čeká v prodloužené verzi jeho aktuálního sci-fi skutečně vymazlená scéna.

Ještě před premiérou druhé části s podtitulem Jizvonoška oznámil Zack Snyder, že na konec léta plánuje prodlouženou verzi obou sci-fi filmů Rebel Moon s celkovou stopáží kolem šesti hodin. Chystá se v ní pořádně utrhnout ze řetězu, jelikož nabídne dospělou eRkovou přístupnost se spoustou krve, nahoty i sexu.

Jak už naznačil první díl, hlavní padouch Atticus Noble v podání Eda Skreina (Deadpool, Kurýr: Restart) má skutečně zvláštní choutky, když se oddával rozkoši s chapadlovitým mimozemským organismem. Jenže scéna byla utnuta ještě předtím, než se stihla rozjet... což prodloužená verze hodlá napravit.

„Oslovují mě lidé z Netflixu a ptají se mě, jestli už jsem viděl tu svoji necenzurovanou scénu sexu s mimozemšťanem, že je naprosto šílená a že jsem do toho šel fakt naplno. Odpovídám jim na to, že do toho jdu na plno v každé scéně, prostě se nedržím zpátky. Takže se opravdu těším, až to uvidím hotové. A doufám, že se z toho nestane velmi populární internetové meme,“ řekl Skrein magazínu Total Film.

Čtěte také: Konečně Želvy Ninja pro dospělé. Nový film bude pořádně temnou a drsnou akční podívanou

Zároveň popsal, že přibudou také dlouhé děsivé pasáže. „Měli jsme scénář o délce 179 stránek a prvních 11 stran ještě nikdo neviděl, přestože byly natočené, jelikož jde o eRkový materiál. Je to horor. Bylo zábavné to natáčet a nemůžu se dočkat, až to lidé uvidí,“ dodal Skrein.

Samotný Snyder zdůraznil, že přidáním hodiny do každého ze dvou filmů se pouze nenatáhla stopáž, ale celkovým přestříháním vznikl spíše alternativní vesmír. „Přestože mnoho scén zůstalo stejných, hodně se toho liší, včetně jednotlivých záběrů a úhlů pohledu... Celé je to dospělejší,“ ujistil režisér, který už chystá třetí díl a možná jich nakonec natočí šest. Zda vzniknou, bude záležet na přijetí publika a samozřejmě i sledovanosti dvojky.

Zdroj: Total Film, Comic Book Movie

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný