18. března 2024 17:05

Sci-fi tragédie pokračuje. Nový trailer Rebel Moon 2 přináší neředěné vesmírné peklo

Trailer filmu Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška

Zack Snyder servíruje první velkou ochutnávku z pokračování své okázalé sci-fi řežby.

Vzít příběhovou kostru ze Sedmi statečných (respektive Sedmi samurajů), naroubovat ji do vesmíru a roztáhnout na dva díly o stopáži více než čtyři hodiny, to je rozhodně odvážný kousek, kterého se nemohl ujmout nikdo jiný než Zack Snyder... z první části už víme, že nepříliš úspěšně.

První plnohodnotný trailer dvojky s podtitulem Jizvonoška je na světě a soustředí se na to nejpodstatnější – digitálně naleštěné akční orgie snažící se dokázat, že co fungovalo před 18 lety v komiksové řežbě 300: Bitva u Thermopyl, se dá recyklovat donekonečna, protože divák alespoň přesně ví, co může (a s postupem času hlavně nemůže) čekat.

Vše jako by shrnovala konverzace známá už z teaseru, v níž se hlavní lotr Atticus (Ed Skrein) zeptá vůdkyně rebelů Kory (Sofia Boutella): „Co si od toho slibuješ?“ Ona mu odpoví: „To samé jako posledně. Zabiju tě.“ Rozdíl tentokrát bude v tom, že se jí to povede. Role si zopakují i Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Djimon Hounsou, Cleopatra Coleman, Jena Malone, Cary Elwes nebo Corey Stoll.

Čtěte také: Šestihodinové peklo jen pro otrlé. Snyder rozšíří Rebel Moon o speciální drsnější verze

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška odstartuje na streamu 19. dubna 2024. Na léto potom režisér slíbil prodloužené eRkové verze obou filmů, které přidají ještě dvě hodiny navíc.

Zdroj: Comic Book Movie, Collider

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný