23. října 2023 13:30
Adam Vala

Falešný plakát nového Predátora už nadchl 100 tisíc lidí. Slibuje totiž správný film

Byl právě oznámen nový Predátor? Kdepak, to si jen internet vysnil pokračování, které bychom všichni chtěli vidět.

Je to už něco málo přes rok od premiéry filmu Predátor: Kořist, ve kterém jsme se vydali do počátku 18. století, kde si legendární lovec z vesmíru vyšlápnul na několik francouzských vojáků a především na mladou indiánku z kmene Komančů pod režijní taktovkou talentovaného Dana Trachtenberga. No a byla to paráda, od prvních dvou dílů jednoznačně nejlepší film s titulním predátorem, za který režisér sbíral chválu, kudy chodil, a jediná výtka směřovala k distribučnímu modelu, kdy se studio Disney raději rozhodlo uvést snímek na svých streamovacích službách než jej poslat do kin.

Nicméně o pokračování se i tak začalo mluvit prakticky hned po premiéře, jenže nic konkrétního jsme doposud neslyšeli, což může být jistě dáno i tím, že jsme tu půl roku měli stávku scenáristů, kterou později doplnila ještě stávka herců, která bohužel kvůli neochotě studií nadále trvá. Jak to tedy vypadá s dalším krvavým výletem do historie?

Čtěte také: Arnold odhalil 3 důvody, proč z něj neměla být filmová hvězda. Za co se mu v Hollywoodu vysmáli?

To v tuto chvíli nikdo neví, už před rokem se však na internetu začaly objevovat spekulace, jaký další samostatný příběh by se v tomhle univerzu dal vyprávět, a především z jakého období tentokrát. No a pochopitelně došlo i na verzi z první světové války, která se později dočkala i parádního fanouškovského plakátu.

Ten se nyní opět začal na internetu objevovat, což vedlo mnohé k přesvědčení, že studio odklepnulo dvojku právě s tímto názvem a zasazením. Realita je taková, že se jedná o tentýž falešný plakát, jaký se na sociálních sítích objevil už před rokem, a byť bychom asi všichni dali nemalé peníze za to, abychom takový film mohli vidět, bohužel se stále jedná jen o fanouškovský sen. Snad tedy kravaťáci z Disneyho sledují trendy a vidí ten masivní internetový zájem o další film, a brzy se tak dočkáme něčeho oficiálního.

Zdroj: Reddit, Screen Rant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný