2. října 2023 16:40

Další Predátor už je na cestě. Lovec z vesmíru se vrátí na známé místo

Fanoušci se konečně mají čeho chytit. Doufejme, že se brzy dočkáme i konkrétních střípků či ukázek.

Predátor zažil snímkem Kořist (2022) povedený návrat ke kořenům a taky do americké divočiny 18. století. Lovci z vesmíru postavil do cesty zdánlivě bezbrannou mladou indiánku, která však dokázala, jakou sílu má lidská zarputilost a vynalézavost. Nějaký čas se spekuluje, že by měl film dostat pokračování, což potvrzuje čerstvá zpráva serveru filmařského interního zpravodaje Production Weekly.

Lze v něm totiž nalézt zmínku o snímku Prey 2 vyvíjeném pro streamovací službu Hulu. Jde o stejnou společnost, která je zodpovědná za původní predátorský spin-off s Amber Midthunder v hlavní roli dívky Naru. Žádné další informace bohužel nejsou k dispozici, každopádně vsadili bychom si na opětovnou účast režiséra Dana Trachtenberga, který před Kořistí natočil taky jinou zajímavou odbočku v podobě Ulice Cloverfield 10.

Co se týče příběhu, dalo by se předpokládat, že půjde o pokračování originálu, na jehož konci bylo divákům naznačeno, že tentokrát už se nenechá kosmická rasa lovců ničím překvapit a dorazí ve větším počtu a s krvelačným odhodláním.

Připomeňme, že úspěch Kořisti inspiroval k podobné odbočce taky Vetřelce. Snímek s pracovním názvem Romulus natáčí režisér Fede Alvarez (Smrt ve tmě, Dívka v pavoučí síti) a hvězdami jeho mladého obsazení budou Cailee Spaeny (Devs, Mare z Easttownu, Zlý časy v El Royale), David Jonsson (Sektor, Deep State) či Spike Fearn (Řekni mi všechno).

Zdroj: World of Reel

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný