29. listopadu 2023 17:00

Bude Pařba ve Vegas 4? Bradley Cooper konečně prolomil mlčení

Když si musíte slibovat, že tohle byl fakt ten poslední flám, bývá jen otázkou času, kdy přijde ten další...

Bradley Cooper právě propaguje svůj nejnovější režisérský počin Maestro, v němž se ujal i hlavní role hudebního génia Leonarda Bernsteina. Zavítal při té příležitosti i do podcastu The New Yorker Radio Hour, kde mimo jiné prozradil, že by hned naskočil do dalšího pokračování své nejpopulárnější role Phila v hitové sérii The Hangover, která započala filmem Pařba ve Vegas (2009).

„Do čtvrté Pařby bych naskočil bez váhání, protože vážně miluju Todda, miluju Zacha a miluju i Eda, což by rozhodlo,“  čímž narážel na své herecké kolegy Zacha Galifianakise a Eda Helmse stejně jako na režiséra Todda Phillipse. Všichni čtyři byli jak u vzniku originálu, tak u pokračování Pařba v Bangkoku (2011) a Pařba na třetí (2013).

Zároveň však připomněl, že šance na vznik filmu nejsou příliš velké: „Nemyslím si, že by do toho Todd ještě chtěl jít.“ Podobně jako v případě Coopera se totiž skvěle rozjela taky režisérská kariéra Todda Phillipse.

Temný komiksový origin Joker mu kromě skvělých tržeb udělal radost taky 11 oscarovými nominacemi, z nichž dvě proměnil – pro nejlepšího herce v hlavní roli (Joaquin Phoenix) a za nejlepší hudbu (Hildur Guðnadóttir). Aktuálně Phillips dokončuje muzikálově laděné pokračování Joker: Folie à deux, kde se v roli Harley Quinn přidala Lady Gaga.

Cooper je sice nadále činorodým hercem, ale v režisérské úloze má na co navazovat. Jeho celovečerní režisérský debut Zrodila se hvězda patřil mezi největší senzace roku 2018 a získal osm oscarových nominací, přičemž vyhrál nejlepší píseň za duet Shallow. Z jeho filmů je však nadále nejúspěšnější série The Hangover, pokud tedy vynecháme marvelovky, v nichž nadaboval mývala Rocketa.

Zdroj: The Playlist, IndieWire

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný