10. února 2024 06:00

Vrátí se Thanos do světa Avengers? Jeho představitel vytasil zajímavou odpověď

Největší padouch v dějinách komiksových filmů možná nevymazal půlku vesmíru naposledy...

Josh Brolin nasbíral během své bohaté kariéry mnoho zajímavých rolí, včetně nominací za filmy Milk či Inherent Vice. Diváky celé planety však zhypnotizoval až jako modrý superpadouch Thanos počínaje Strážci Galaxie (2014) a konče Avengers: Endgame (2019). Nyní však překvapil výrokem, kterým naznačil možný Thanosův návrat.

„V zákulisí jsem zaslechl, že ho chtějí přivést zpátky. Pak je tady samozřejmě ještě seriál Co kdyby...?, kde je zase jiný druh Thanose a tak. Nemám přesné informace, zda se to opravdu stane, každopádně jsem netušil, že jde vlastně o nejvíc zabíjeného marveláckého padoucha.... Každý den se člověk dozví něco nového,“ řekl Brolin magazínu ComicBook.

Marvel aktuálně řeší ztrátu superpadoucha Kanga pro Avengers 5 a 6. Jeho představitelem měl být Jonathan Majors, který však byl odsouzen za napadení ex-partnerky Grace Jabbari a Marvel mu dal okamžitě padáka. Aktuálně se spekuluje o tom, že by ho mohl nahradit Colman Domingo (Živí mrtví: Počátek konce, Euforie, Rustin). Je možné, že by tvůrci z Marvel Studios raději sáhli po prověřené postavě? Možné jistě, ale krajně nepravděpodobné.

Čtěte také: Patrick Stewart zkritizoval svůj marvelovský návrat do role Profesora X

Výrok Joshe Brolina je třeba vnímat se značnou rezervou, jelikož aktuálně propaguje druhý díl Duny, kde si zopakuje roli Gurneyho Hallecka, hlavního zbrojmistra rodu Atreidů. Moc dobře si uvědomuje, jaký výrok vzbudí největší pozornost, takže v tomto smyslu jistě zabodoval.

Duna: Část druhá vstoupí do českých kin už 29. února 2023. Na zmíněné Avengers si ještě počkáme – na pětku do dubna 2026, šestka dorazí ještě o rok později.

Zdroj: Gizmodo, ComicBook

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný