5. ledna 2024 09:55

Patrick Stewart zkritizoval svůj marvelovský návrat do role Profesora X

Představitel legendárního komiksového superhrdiny si postěžoval na svůj návrat do ikonické komiksové role.

Patrick Stewart platí u fanoušků série X-Men za legendu jako představitel Charlese Xaviera neboli Profesora X. Svůj nedávný návrat do této role však označil jako frustrující rozčarování, které je však stále připraven napravit, protože dle jeho slov je jeho Profesor X stále nablízku.

V podcastu Happy Sad Confused připustil, že nebyl nadšený z malé role v marvelovce Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, zejména ze způsobu natáčení. Každého herce totiž natáčeli zvlášť a společnou scénu vytvořili až v postprodukci, chyběla tak možnost skutečného herectví tváří v tvář.

„Stál jsem před kamerou sám, jako každý z herců, kteří se v dané scéně objevili. Byl jsem z toho frustrovaný a rozčarovaný, ale tak to prostě bylo. Posledních několik let bylo náročných,“ posteskl si Stewart a narážel přitom zejména na covidovou pandemii a nutná opatření u filmových produkcí, které se týkaly i druhého Doctora Strange.

Jako Profesor X se před kamerou objevil už osmkrát, přitom v polovině případu jeho hrdina zemřel. „Nevím, co z toho vyplývá, ale pořád jsem si jistý, že je nablízku,“ zasmál se. Tato slova jistě potěší všechny fanoušky, kteří doufají v jeho větší návrat v nově propojeném marvelovském univerzu

Na přímou otázku, zda ho uvidíme po boku už potvrzeného Hugha Jackmana (Wolverine) a dalších X-Menů v chystaném třetím Deadpoolovi pak odpověděl tajemně, ale velice povzbudivě: „Jednalo se o tom, k něčemu došlo.“

Dodejme, že Deadpool 3 vstoupí do kin 25. července 2024 a půjde v tomto roce o jediný komiksový film v produkci Marvel Studios, jelikož Captain America: Nový svět byl odsunut na únor 2025.

Zdroj: DeadlineIGN

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný