31. ledna 2024 12:30

Slavný herec omylem dostal výplatu za Avengers. Obří suma mu vyrazila dech

Dokonce i v nejvyšších patrech Hollywoodu dochází k bizarním omylům.

Šestapadesátiletého britského herce Toma Hollandera možná znáte z Pirátů z Karibiků, filmu Pýcha a předsudek nebo seriálů Bílý lotos, Taboo či Us. Zatím se neobjevil v žádném komiksovém filmu od Marvelu, za jeden však málem dostal zaplaceno... a to královsky.

Při návštěvě talkshow Late Night with Seth Meyers Hollander přiznal, že mu přišla výplatní páska za bonus, který měl dostal Tom Holland za roli Spider-Mana v týmovce Avengers. Oba herce tehdy zastupovala stejná agentura a kvůli podobnosti jmen došlo k chybě. Přišel mu tedy email s částkou, která měla pokrýt smluvený podíl za tržby Avengers v kinech.

„Říkal jsem si – vážně si nepamatuju, že bych hrál v Avengers. Bylo to úchvatná suma peněz, sedmimístné číslo, něco takového jsem na své výplatnici v životě neviděl,“ zasmál se herec a dodal, že chvíli předtím mu dorazilo 30 tisíc dolarů za moderování jedné show na BBC. „Můj pocit samolibosti velmi rychle zmizel,“ podotknul.

Vše přijmul s nadhledem. „Jednou jste nahoře, jednou dole. Jednou hrdina, jednou nula,“ poznamenal a zmínil, že si v posledních letech na zaměňování s o generaci mladší hvězdou musel zvyknout: „Třeba když jsem volal s údržbářskou společností a oni byli nadšení, že se setkají s Tomem Hollandem. Rychle jsem je musel zchladit, že herec sice ano, ale Tom Hollander.“ Když při různém nepřímém kontaktu narazí Hollander na reakce jako „Mé děti budou nadšené, až se s vámi setkají“, automaticky už reaguje stylem „Jste si tím jistí?“

Čtěte také: Spider-Man 4 má přijít s revolučním krokem, který proboha nikdo nechce

Hollandera můžeme aktuálně vidět v hlavní roli slavného spisovatele Trumana Capoteho v seriálu Zlá krev. Holland stále čeká, zda se Marvel Studios dohodnou se Sony na právech pro pokračování filmového Spider-Mana. Jeho posledním počinem byl seriál Přeplněný pokoj.

Zdroj: New York Post, Deadline

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný