24. července 2024 13:58

Návrat Iron Mana a Kapitána Ameriky potvrzen? Klíčem je Wolverine

Marvel už si chystá půdu pro další velké návraty populárních hrdinů.

Iron Man (Robert Downey Jr.) a Kapitán Amerika (Chris Evans) se na konci Avengers: Endgame obětovali pro budoucnost komiksového vesmíru a navždy tak vstoupili do srdcí mnoha fanoušků, kteří se však odmítají vzdát myšlenky, že je viděli naposledy. Kevin Feige, prezident Marvel Studios, mnohokrát vysvětloval, že v případě těchto dvou herců jde skutečně o uzavřenou kapitolu, ale zdá se, že obrátil.

V čerstvém rozhovoru s magazínem Discussing Film připustil, že si na případu filmu Deadpool & Wolverine ověřil, že s patřičnou péčí může dávat smysl i návrat Roberta Downeyho Jr. a Chrise Evanse, když se to povedlo s Hughem Jackmanem, coby Wolverinem.

„Klíčem je, abyste zachovali kontinuitu, a skvělým způsobem ji uctili. V případě Wolverina jsme to řešili víc než dva roky. Co tedy přijde? Uvidíme. Aktuálně jsme hrdí, že se nám to myslím povedlo s Wolverinem. Způsob, kterým Hugh zapadnul do hlavní role, je skvělým důkazem, že to jde, když se tomu věnuje náležitá péče,“ prohlásil Feige. Řada lidí v jeho slovech cítí, že už společně s tvůrci pracuje na dalším velkém marveláckém comebacku.

Čtěte také: Koho uvidíme v Avengers 5 a 6? Šéf Marvelu raději přišel s varováním

Ostatně ani jeden z herců není proti. Downey Jr. v nedávném rozhovoru pro Variety přiznal, že je aktuálně myšlence na návrat Iron Mana až překvapivě otevřený. „Je šílené, jak moc je součástí mého DNA,“ dodal. Podobná slova padla i u Evanse, který je však zdrženlivější a řekl, že by něco takového muselo být fakt perfektní. „Nechtěl bych si na tom vylámat zuby, pokud by to působilo jen jako tahání peněz z diváků, co nenaplní očekávání,“ zdůraznil Evans, který předal úlohu Kapitána Ameriky postavě Sama Wilsona v podání Anthonyho Mackieho.

Návrat Wolverina ve třetím Deadpoolovi se v českých kinech odehraje už od 25. července 2024. První z chystané dvojice snímků Avengers, kde se návrat Stevea Rogerse i Tonyho Starka přirozeně nabízí, pak má vstoupit do kin 30. března 2026.

Zdroj: Discussing Film, Comic Book Movie

Video: Finální trailer filmu Deadpool & Wolverine

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický