12. ledna 2024 16:00

Lesbický vztah potvrzen. Vystřižená scéna z poslední marvelovky se nedrží zpátky

Vystřižená scéna potvrzuje dlouhodobé spekulace, před kterými se Marvel nenápadně snažil utéct.

Fanoušci delší dobu mluví o tom, že je Captain Marvel (Brie Larson) na holky, akorát to tvůrci divákům nikdy přímo neukázali. Za pravdu jim dává nepoužitá scéna z nejnovějšího snímku Marvels, z níž vychází jasně najevo, že Carol Denvers udržuje intimní vztahy se ženami a jednou z nich je očividně i Valkyrie (Tessa Thompson), mocná bojovnice z Asgardu.

Čtěte také: Nejlepší filmy roku 2023: Výběr deseti trháků, které byste měli vidět

Ve zmíněné scéně je Kamala Khan (Iman Vellani) neboli Ms. Marvel jak prozkoumává loď Captain Marvel, když se najednou skrze videohovor připojí Valkyrie s laškovně pronesenou větou: „Óóó, Kapitánko, moje Kapitánko.“ Vzápětí se však zarazí, když uvidí mladou dívku a řekne: „Ajaj, ty nejsi moje Kapitánka.“ Když se Kamala představí jako Ms. Marvel, odvětí Valkyrie: „Ona se zase vdala a zase mě nepozvala na svatbu?!?“

Kamala jí vysvětlí, že není novou životní partnerkou Carol a hned poté dojde k teleportaci a záměně hrdinek. Kamalu tak na své vlastní lodi vystřídá právě Captain Marvel. Právě na rozpletení záhady, proč je trojice hrdinek zahrnujících ještě Monicu Rambeau (Teyonah Parris) tímto zvláštním způsobem propojená, stojí úvodní část filmu.

Vystřižená scéna tak dost jasně potvrzuje domněnky fanoušků, že se Captain Marvel líbí ženy. Otázkou zůstává, zda bude tahle linka někdy více rozpracovaná, protože se z Marvels stal největší propadák historie MCU a je vysoce nepravděpodobné, že by Captain Marvel dostala další vlastní film. Uvidíme ji tak zřejmě jen jako vedlejší postavu v chystaných týmovkách s Avengers.

Zdroj: Comic Book Movie, ComingSoon.net

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný