3. listopadu 2023 11:25

Příběh ochrnutého dubléra Harryho Pottera teď bude znát každý. Nový film má dojemný trailer, je v něm i Radcliffe

Trailer dokumentu David Holmes: The Boy Who Lived

Dlouhé roky byl dvojníkem Daniela Radcliffa ve filmech Harry Potter, až na place došlo k nehodě, která ho upoutala na vozík. Nový dokument ukazuje, že tím jeho bohatý život zdaleka neskončil.

Vyrůstali spolu při natáčení filmové série Harry Potter – Daniel Radcliffe a jeho kaskadérský dublér David Holmes. Jenže pak přišla při natáčení předposledního dílu nehoda, po které zůstal David od prsou dolů ochrnutý. Nový dokument David Holmes: The Who Lived, který spoluprodukoval i sám Radcliffe, vypráví o Davidově odvaze i síle lásky a přátelství.

Čtěte dále: Výtržník z Harryho Pottera. Herec kvůli drogám a násilí zmizel z posledního dílu

„Být kaskadérem je nejlepší práce na světě. Neustále jste vystavován zkouškám, prostě riskujete všechno. Doslova jsem létal, nic se tomu nevyrovná,“ vypráví David v traileru, který ukazuje, jak se stal nepostradatelnou částí potterovské party až do momentu, který všechno změnil.

„Daveovi se stala strašná věc, ale nechci mluvit o jeho životě, jako by to byla tragédie. Pozitivní způsob, jakým ovlivňuje životy lidí kolem sebe, ukazuje, že je od toho nejdále, jak si jen lze představit,“ říká Radcliffe, který pro něj uspořádal velkou finanční sbírku a dlouhé roky s ním udržuje přátelství.

Celovečerní snímek dorazí online už 15. listopadu 2023 a doufejme, že to bude i v české variantě.

Zdroj: The Hollywood Reporter, FirstShowing

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný