7. září 2023 13:00

Jak by vypadal Harry Potter s herci, kteří málem dostali slavné role? Prohlédněte si parádní galerii

Pokud nejste obeznámeni s původními kandidáty do rolí ve filmovém Harry Potterovi, pak si užijete ještě o to větší zábavu.

Jestli se něco tvůrcům filmového Harryho Pottera takřka bez výhrad povedlo, pak to bylo herecké obsazení všech důležitých rolí. Zde je třeba smeknout zejména před režisérem Kamene mudrců, kterým byl Chris Columbus (Sám doma, Mrs. Doubtfire), a před šéfkou jeho castingu Janet Hirshenson.

Během přípravy mamutí a dlouholeté adaptace hitové knižní série byl výběr herců obzvláště těžkým oříškem, protože se muselo počítat se stárnutím celého ansámblu a taky dostupností všech zúčastněných. Nemohlo jít zkrátka o ty největší hvězdy, které se obvykle odmítají upsat jednomu projektu na mnoho let dopředu. V případě Pottera šlo nakonec o osm filmů rozprostřených na celou dekádu.

Věděli jste, že mezi původními kandidáty na role byli také Henry Cavill (Cedric Diggoty), Tim Roth (Severus Snape), Robin Williams (Rubeus Hagrid), Ian McKellen (Albus Brumbál), Tilda Swinton (Sybila Trelawneyová) nebo Kate Winslet (Helena z Havraspáru)? Jak by taková alternativní verze Pottera mohla vypadat, si teď můžeme vychutnat díky společné snaze dvojice instagramových uživatelů, kteří k ní využili sílu umělé inteligence. Co na ni říkáte?

Zdroj: Screen Rant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný